Bu burçlar insanı canından bezdiriyor! Kendini en beğenmiş burçlar belli oldu

Bu burçlar insanı canından bezdiriyor! Kendini en beğenmiş burçlar belli oldu

Hepimiz dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen en az bir kişi tanıyoruz. Bu kişiler tamamen benmerkezcidirler. Birisi çok büyük bir öz-önem ve güvene sahip olduğunda, onlarla aynı fikirde olmak bazen daha kolaydır. Kendilerini bu kadar çok düşünüyorlarsa, harika olmalılar, değil mi?

Kibirli insanlarla ilgili sorun, bu şekilde olmanın zamanlarının ve ilgilerinin çoğunu alması ve onların yanındaysanız, neredeyse yokmuş gibi hissetmenizdir. Hayatında neler olup bittiğini paylaşabilmek veya sorunların için rehberlik alabilmek istiyorsun, ama kibirli arkadaşın o kadar bencil ki, seni sormuyor bile! Doğal olarak, tamamen bencil olmak söz konusu olduğunda, astroloji en kibirli burçların kim olduğunu gösterebilir. Ve bazıları diğerlerinden daha fazla kendi kendine emilir.

Kendinizi sevmek, güçlü yönlerinizi el üstünde tutmak ve zaferlerinizi kutlamak güzel şeylerdir, ancak bunları başkalarını dışlayarak yapmayın. Herkes dikkati hak ediyor ve parlamasına izin veriliyor. Her zaman güneşsen, sonsuza dek başkasının parıltısını kapatacaksın.

1. ASLAN (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)

Aslanların listenin başında olması sürpriz değil. Elbette, kendileriyle dolular, benciller ve bazen düpedüz kibirliler, ama genellikle haklı. Karizmatik varlıklar olmasalardı bu kadar çok takipçisi, arkadaşı ve destekçisi olmazdı. Aslanın egosu o kadar büyüktür ki, başarı yolunda engellere neden olabilir. Kafalarında bir fikir olduğunda, fikirlerini değiştirmelerini sağlamak zordur; her konuda haklı olduklarını düşünürler. Onları bu kadar kendileriyle dolu yapan en büyük etken kibirleridir.

912764.jpg

2. YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yay burcunun dünyayı görmek istemesinin nedenlerinden biri, dünyanın kendi etraflarında döndüğüne ikna olmalarıdır. Yaylar çekici, meraklı ve iyimserdir; ancak zorluk, bencillik ve kendini beğenmişlik gibi o kadar da çekici olmayan niteliklerinin zevklerinin telafi edilmesi gerektiğini düşünmelerinde ortaya çıkar. Herkesin onları örnek alması gerektiğini düşünüyorlar. Yay, teorilerini (her şey hakkında) övmekten son derece mutludur çünkü etraflarındaki herkesin onlarla büyülendiğinden emindir.

3. BOĞA (20 NİSAN - 20 MAYIS)

Boğa uzlaşmaya inanmaz. Her zaman haklı olduklarına inanırlar. Diğer insanların ihtiyaç ve duygularından tamamen habersiz oldukları noktaya kadar rahatına düşkündürler. Onların sorunları herkesinkinden üstündür ve her zaman önce ele alınmalıdır ve eğer bu, diğer insanların sorunlarıyla ilgilenilmeyeceği anlamına geliyorsa, durum böyledir. Boğa o kadar bencil olabilir ki, diğer insanlara duygusuz görünebilir.

4. KOÇ (21 MART - 19 NİSAN)

Koç'un başka birini dikkate alması çok zordur. Umursamadıklarından değil, duygu ve şeylerle başa çıkmak için çok fazla bant genişliğine sahip oldukları için duyarsız gibi görünüyorlar. Diğer insanlarla ilgilenemeyecek kadar meşguller ve başka birinin ihtiyacı olduğunda bunu hissetmekte pek iyi değiller. Doğrudan yardım istenirse, Koç hemen oradadır, ancak bunu onlar için hecelemeniz gerekir. Koç'un sabırsızlığını, bencil tavırlarıyla birleştirirseniz, neden kibirli olduklarını anlayabilirsiniz.

5. KOVA (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Hiç kimse dünyaya ve insanlarına daha fazla vermese de, Kova şaşırtıcı bir şekilde bencil olabilir. Başkalarının duygularıyla baş edemezler ama onlara acı çektirirsen rabbim sana yardım eder ve hemen onlara yardım etmeye kalkma. İyi dinleyicilerdir, ancak o kadar inatçıdırlar ki, bir kez yapıldıktan sonra fikirlerini değiştirmeye çalışmak anlamsız olabilir. Yaratıcı bir patlama yaşarlarsa ve onlar için önemli olan bir şey üzerinde çalışıyorlarsa, sizi dinlemelerini veya herhangi bir şekilde size yardımcı olmalarını sağlamada iyi şanslar. Yaptığınız şey prestijli veya faydalı olsa bile, yaptıkları en önemli şeydir .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN