Bu Burçlar Mutluluktan Dört Köşe Olacak! İşte 2022 Yılını Evli Mutlu Çocuklu Kapatacak 3 Burç

Bu Burçlar Mutluluktan Dört Köşe Olacak! İşte 2022 Yılını Evli Mutlu Çocuklu Kapatacak 3 Burç

Astroloji meraklılarının en çok aradığı sorular arasında 2022 yılında burç yorumları oldu. Bazı burçlar 2022 yılına şanslı girerken bazı burçlar ise umudunu gelecek yıla bıraktı. İşte 2022 yılında aşk hayatı zirveleri görecek burçlar ve 2022 yılını evli, mutlu ve çocuklu olarak kapatacak o şanslı burçlar.

2022 yılına hangi burçlar daha şanslı girecek? 2022 yılında aşk hangi burçların kapısını çalacak? Yeni yılda nikah masasına oturacak burçlar hangisi? gibi sorular en çok merak edilenler arasında. Jüpiter'in balık burcunda ilerlemesiyle beraber bazı burçları aşk dolu bereketli bir yıl bekliyor. İşte 2022 yılında evlilik kapıları açılan burçlar.

BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

dram.jpg

Jüpiter'in balık burcuna geçmesiyle su grubunun en duygusal burcu olan Balık burcuna aşk kapıları sonuna kadar açılacak. Aşk konusunda yüzü gülmeyen balık burcu 2022 yılına aşk dolu girecek. Yeni ilişkilere adım atacak su grubunun en hassas burcu olan balık 2022 yılının sonlarına doğru nikah masasına bile oturabiliriz. Hazırda ilişkisi olanlarda evlilik hazırlıkları yapmaya başlayacak. Kariyer anlamında da sağlam adımlar atacak olan balık burçları bu yılı evli mutlu ve bol kariyerli kapacaklar.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)

maske.jpg

Jüpiter'in ilerlemesi İkizler burcunu da derinden etkileyecek. Son 12 yılın en şanslı burçları arasında yerini alacak İkizler de aynı şekilde kalbinin kapılarında çiçekler açacak. Aşk konusunda sürekli hüsran yaşayan ikizler 2022 yılında dolu dolu bir ilişkiye başlayacaklar. Karar alırken süreli ikilemde kalan çift karakterli ikizler artık net kararlar almaya başlayacaklar. Doğru kararlara hayatlarının prensi ya da prensesleriyle tanışmaları an meselesi.

BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS)

yuzuk.jpg

2022 yılında aldıkları kararları hayata hızlı geçirecek olan boğa burçları, hırslarını bir kenara bırakıp ikili ilişkilerde sakinliğini koruyacaklar. Baskın karakterlerinden dolayı partnerleriyle sürekli tartışma ortamı yaratan boğalar derin bir nefes alıp evlilik yolunda sağlam adımlar atacaklar. Yalnız boğalar ise 2022 yılının Haziran aylarında tanışacakları kişilerle uzun soluklu bir ilişkinin kapısını aralayacaklar. Boğalarında karşısında 12 yıl sonra büyük şanslar çıkacak. Özellikle boğaların ortamlara girdiklerinde frekanslarını açık tutmalarını öneririz. 2022 yılını güzel bir gelin ya da yakışıklı bir damat olarak kapatabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN