Bu formülle 15 yıl geçmişe gideceksiniz! Cildinizdeki kırışıklıklar yok oluyor: Canan Karatay gizli formülü paylaştı...

Bu formülle 15 yıl geçmişe gideceksiniz! Cildinizdeki kırışıklıklar yok oluyor: Canan Karatay gizli formülü paylaştı...

Ülkemizde diyetleriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, 15 yıl genç görünmenin sırrını takipçileriyle paylaştı. Gençleştiren mucize formülünü açıklayan Karatay, her mutfakta bulunan bu besinle gençliğin sırrını duyurdu. Sağlıklı beslenmeye dair yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan Karatay bu kez kırışıklıklar için paylaşımda bulundu. İşte tüm detaylar...

15 YIL GENÇLEŞTİREN TARİF

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenmeye dair sık sık yaptığı açıklamalar ile biliniyor. Sosyal medyanın sürekli olarak gündeminde yer alan Canan Karatay nelerin yenip yenmeyeceğine dair sert uyarılarda bulunuyor. Diyet listeleriyle ünlü olan Canan Karatay, bu kez gençlik iksirini paylaştı.

Prof. Dr. Canan Karatay'ın açıklamasına göre göz ve dudak kırışıklıkları bu tedavi ile yok oluyor. Yeni, pürüzsüz ve canlı bir cilt için daha önce duymadığınız bir formül paylaştı. Bu sır ile 15 yaş kadar gençleşeceğinizin garantisini veriyor. Canan Karatay'ın açıklamalarına göre kivinin cilt hücrelerini yenileme özelliği bulunuyor.

Cilt hücrelerini yenileyerek bir insanı 15 yıl kadar gençleştirdiğini açıkladı. Kiviye dair açıklamalarında sabahtan akşama kadar tüketilmesi gerektiğini önerdi. Ciltte bulunan hücreleri tazelediğini, sağlıklı hücre sayısını artırdığını açıklayan Canan Karatay, faydalarını bir bir saydı.

maya-maskesi-1.jpg

KİVİNİN CİLDE OLAN FAYDALARI

Kivinin içerisinde yer alan asitler cildin yüzeyinde yer alan ölü deri tabakasını soyar. Ölü deri tabakasından arınan cildinize kısaca, "peeling" işlemi uygular. Bu şekilde cildiniz hem renkli hem de daha canlı görülür. Yumuşak bir cilde sahip olursunuz ve ufak lekeler ile siyah noktalarda büyük oranda azalma görülür.

Ölü derinin atılmasından dolayı cilt kendini yenileyerek kolajen sentezi canlandırarak içten dışa doğru olan dolgunluğu ve esnekliği artırır. Kivi meyvesinde bulunan asitlerin etkisiyle mikrobun üretimi zorlaşır. Antibakteriyel özelliğe sahip olan kivi sivilceler için doğal ilaç işlevi görür.

maxresdefault-2.jpg

CANAN KARATAY KİMDİR?

Canan Karatay, Türk bir tıp doktoru ve beslenme uzmanıdır. 1942 doğumlu olan Karatay, karbonhidratın insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine odaklanan beslenme teorileriyle tanınır. Kısıtlı sayıda kelimeyle önerdiği beslenme modeli, karbonhidrat tüketimini sınırlayarak protein ve yağ ağırlıklı bir diyeti teşvik etmektedir. Sağlıklı yağları ve doğal gıdaları önemser.

Aynı zamanda bir yazar olan Karatay, kitapları ve televizyon programlarıyla geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Tartışmalı görüşleri ve popülerliği nedeniyle dikkat çekmektedir. Ancak bazı sağlık uzmanları ve kuruluşlar tarafından eleştirilere de maruz kalmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN