Bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu! Türk filmi, korku, dram, animasyon... Biletler hemen tükenecek

Bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu! Türk filmi, korku, dram, animasyon... Biletler hemen tükenecek

Film severler vizyona girecek filmleri yakından takip ederken bu haftanın filmleri belli oldu. Korkudan drama, Türk filminden animasyona kadar birçok çeşitte yeni film vizyona giriyor. İşte bu hafta vizyona girecek filmler…

Beyaz perde hayranları bu hafta hangi filmlerin vizyona gireceğini merak ediyor. Birbirinden farklı türlerin bu hafta beyaz perdede olacağı bilinirken söz konusu bu filmlerin konusu da merak edilenler arasında yer alıyor. Peki bu hafta vizyonda hangi filmler var? Filmlerin konusu ne? İşte merak edilen tüm detaylar…

yeni-proje-8.jpg

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

ÜÇ SİLAHŞÖRLER: D'ARTAGNAN

Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Tarih

Gözü pek bir genç olan D’artagnan (François Civil), bir kadını kaçırılmaktan kurtarırken yaralanır ve ölüme terk edilir. Kendisine geldiğinde Paris'e gider ve saldırganlarını bulmaya çabalar. Bu arayış, onu ülkesinin geleceğini tehlikeye atan gerçek bir savaşın kalbine götürür. Burada, kralın göz korkutucu bir cesarete sahip üç silahşörü olan Athos, Porthos ve Aramis ile ittifak kurar ve Kardinal Richelieu’nun karanlık entrikalarıyla karşı karşıya kalır.

DÜNYA MALI: EKSİ BİR

Tür: Komedi, Macera

Vural (Berk Hakman), ustası Suphi'yi hapse attırmış olsa da kendisini zorunluluktan Küt Haluk'un kumarhanesinde çalışırken bulur. Haluk'un Barnabas İncili'ni çalmak istediğini öğrendiğinde Vural, ustasının intikamını almaya karar verir. Vural, çıkacağı macerada İncil'in peşindeki ajanların ve mafyanın yanı sıra kendi iç çatışmalarıyla da yüzleşecektir.

BECKY'NİN GAZABI

Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku

Becky (Lulu Wilson), hayatında yaşadığı zorlayıcı deneyimlerden iki yıl sonra, organize bir saldırının eşiğindeyken, neo-Nazi bir grubun lideri olan Darryl ile karşı karşıya gelir.

YETER ARTIK

Tür: Dram

Feyza, Hamdi ile evliliğinde şiddete maruz kalmaktadır. Film, genç bir kızı olan bu çiftin sorunlu evliliğine odaklanıyor.

BİRADER

Tür: Aksiyon, Komedi

Karim El Sobky'in yönetmenliğini yaptığı film, Dr. Yusra'nın hırsızlık planının başında duran İsmail ve Hegazy'nin hikâyesine odaklanıyor.

ECLİPSE

Tür: Belgesel, Spor

İzmir’den beş jimnastikçi tarihi bir başarı yakalayıp 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanırlar. Fakat önlerinde eşi benzeri görüşmemiş bir engel durur: Covid-19. Bu beş jimnastikçi, pandemi nedeniyle tarihinde ilk kez ertelenen olimpiyatlarda hayallerine tutunup Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını alabilmek için karantina, deprem ve sakatlıklarla geçen zorlu bir yılın üstesinden gelmek için mücadele ederler.

YURT

Tür: Dram

On dört yaşındaki Ahmet (Doğa Karakaş), babasının isteğiyle orta sınıf yaşamının rahatlığını geride bırakmak zorunda kalır ve ailevi beklentiler, dini yükümlülükler ve sıkı sıkıya bağlı olduğu çocukluk dönemi arasında gidip gelmek zorunda kaldığı bir erkekler yurdunda bulur kendini.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN