Bu ilde yaşayan dar gelirlere nakit, gıda, giysi yardımı yapılacak

Bu ilde yaşayan dar gelirlere nakit, gıda, giysi yardımı yapılacak

Ankara Tek Yürek Yardım Başvurusu dar gelirli vatandaşlara nefes olmaya devam ediyor. Ankara da ikamet eden her insan bu yardıma başvuru yapabilir. Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak bu desteklerden nasıl faydalanılır? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından haneler için 5 farklı destek sunulmakta, 100 TL ile 500 TL arasında değişen destekleri her an alabilmek için Ankara Tek Yürek kapısı yardımı kapsamında para yardımı ve maddi yardım için de destekler veriliyor. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN VERDİĞİ YARDIMLAR VE DESTEKLER 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlarını desteklemek ve onların zor durumda kaldıkları zamanlarda bir nefes almalarına yardımcı olmak için Ankara Tek Yürek Yardım Başvurusu desteğini başlattı. Bu destek kapsamında, Ankara da ikamet eden her insan başvuruda bulunabilir. 

 

TL

 

ABB'DE DESTEKLER ARTMAYA DEVAM EDİYOR!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 milyondan fazla nüfusa sahip olan Ankara'daki destekleri artırmaya devam ediyor ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çok sayıda destek programını başlattı. Bunlardan bir tanesi de Ankara Tek Yürek Kampanyası. Kampanya kapsamında, 2020 ve 2021 yıllarında 21 milyon liradan fazla destek sağlanmıştır. İhtiyaç sahibi olan ailelere 100 ile 500 TL arasında destek veriliyor. Başvurmak için, https://ankaratekyurek.com/elver.php adresine gidilebilir. Kovid 19 salgını döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarının daha rahat bir şekilde yaşamalarını ve su ve elektrik faturalarını ödemelerini sağlamak için mağdur olan vatandaşlara destek sağlıyor. Su kampanyası desteği için, https://suver.aski.gov.tr/ adresinden başvurular yapılabilir ve destek olunabilir. Elektrik faturasını ödemeyen vatandaşlar için de https://ankaratekyurek.com/elektrik_ode.php adresinden başvuru yaparak destek sağlanabilir. 

 

YARDIMLAŞMAK İÇİN BİR KÖPRÜ OLUYOR!

Yardımlaşma köprüsü olarak sunulan Ankara Tek Yürek Kampanyası, maddi zorluk çeken insanlara öncelikle 500 TL üst sınırında destekler sunuyor. Ayrıca, 100 TL ile 500 TL arasında değişen destekleri almanıza olanak tanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yardımseverlerin bir araya gelmesini sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerle köprü görevi görmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlarının zorluklarını azaltmak ve onların mutlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için bu destekleri sunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN