Bu inatçı burçların asla pes etmesini beklemeyin! Onlardaki inat keçilerde yok!

Bu inatçı burçların asla pes etmesini beklemeyin! Onlardaki inat keçilerde yok!

Çoğu insan dik başlı, aşırı inatçı, dediğim dedik çaldığım düdük tarzı insanlardır. Bu insanların sabit fikirli olmasından dolayı siz bir olaya karşı fikrinizi söyleseniz bile boşa konuşmuş olursunuz. İşte inatları ile keçileri bile sollayan o burçlar...

Bazı insanlar özellikle dik başlıdır: Bir tartışmada asla geri adım atmazlar ve neredeyse hiç taviz vermezler. Arkadaşınızın neden hiç kımıldamadığını ya da diğer önemli arkadaşınızla neden bir kavgayı kazanamadığınızı merak ettiyseniz, cevap yıldızlarda yazılı olabilir. En inatçı zodyak işaretlerini keşfetmek için okumaya devam edin.

balik-burcu-ozellikleri-ve-faydali-dogal-taslari-jpeg.jpg

BALIK

Bu su burcu rahat görünebilir, ancak içsel olarak her şeyi fazla düşünürler. Zodyak balıkları soğuk ve kolay çalışabilir görünebilir, ancak bu ışıltılı pulların altında çelikten bir omurga var. Balıklar genellikle esnek değildir ve "bir noktayı kanıtlamak için ters yönde yüzerler". Balıkların güçlü fikirleri vardır ve bunları paylaşmaktan çekinmezler, bağımsız olarak düşünürler.

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ

Bir Koç arkadaşı veya aile üyesi olanlar, bu inatçı işaretin tam olarak istediklerini yaptığını bilir. Bu ateşli koçlar, özellikle birinin haksızlığa uğradığını hissettiklerinde veya korunmaya ihtiyacı olan birini gördüklerinde kesinlikle devreye girebilir. Eğer inandıkları bir şey bulurlarsa, iddialarını kanıtlama arayışlarında "bir milim bile kıpırdamazlar". Ve bir kez karar verdiklerinde, bunu değiştirmeyecekler. Bir Koç sizi hayalet ederse, onlardan bir daha haber almayı beklemeyin.

aslanburcu.webp

ASLAN

Ormanın bu kralları ve kraliçeleri, kendi yollarının doğru yol olduğuna inanıyorlar. Aslan, Zodyak'ın sabit ateş burcudur ve bu aslanların yerlerinde durmakta, doğrularını söylemekte ve yüreklerinden hareket etmekte sorun yaşamazlar. Çevrelerindeki insanlar sorsa bile, asla kendi eylemlerini sorgulamazlar. Başkalarının beğenip beğenmemesi umurlarında değil ve kamuoyu tarafından kolayca etkilenmezler. Ancak başka türlü ikna olamasalar da, diğer insanların dünyayı kendi istedikleri şekilde görmelerini sağlayabilirler.

kova.jpg

KOVA

Kovalar genellikle sosyal adalet nedenlerine ve siyasete aşırı derecede odaklanırlar ve başkalarının fikirlerine dayanarak fikirlerini değiştirmezler. Bu sabit hava işaretini "fikirlerinde katı ve çok nadiren değişmeye istekli" olarak tanımlar. Bununla birlikte, zaman zaman biraz geri adım atacaklar, ancak yalnızca onları yeniden düşünmeye zorlayan yeni bilgiler alırlarsa. Kovalar da inançlarını geliştirmek için zaman alacaklardır. Bir fikir vermeden önce saatlerce çevrimiçi veya kütüphanede konuları araştıracaklar ve bir karar verdikten sonra etraflarındaki herkese haber verecekler.

5f5e2fda2af10716e40ce5d8.webp

AKREP

Akrepler en dikbaşlı burç olmasa da oldukça yakındırlar. Boğa'dan biraz daha esnek ama fazla değildir. Akrepler fikirlerinizi yakından dinleyecek, ancak yine de söyleyeceğiniz hiçbir şey onları etkileyemez. Özellikle "kapsamlı araştırmacılar" olduklarından ve her şeyin kanıtına sahip olduklarından, tartışmak özellikle zordur. Ama aynı zamanda son derece sadıklar özellikle ilişkilerde bu yüzden sizi seviyorlar ve saygı duyuyorlarsa, katı ideallerinden bazılarını yeniden gözden geçirmeleri mümkün.

boga-burcu-ve-dogal-taslari-jpeg-1132x800.jpg

BOĞA

Boğa'nın en inatçı burç olması sürpriz olmayacaktır. Ne de olsa Boğalar, boğa olarak bilinir ve hayvanlara çok benzerler, topuklarını kazırlar ve biri onlara meydan okursa kolayca sinirlenirler. Onların fikrini değiştirmeye çalışarak zamanınızı boşa harcamayın. Bu boğa başlı burç kendini esnek görmez; bunun yerine hayatlarını yaşamanın tek yolunun bu olduğuna inanıyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN