Bu karışımı deneyenler bir daha toz almayacak! Günlerce toz bezi elinize değmeyecek: Bir kez sıkmak yetiyor

Bu karışımı deneyenler bir daha toz almayacak! Günlerce toz bezi elinize değmeyecek: Bir kez sıkmak yetiyor

Ev temizliğinde en can sıkıcı işlerden biri de toz almaktır. Özellikle çok kıyafet ve halı bulunan evlerde hele de yoldan arabaların sık geçtiği bir sokakta oturuyorsanız her gün toz almak zorunda kalırsınız. Ancak toz alma sıklığınızı azaltacak bazı yöntemler de var. Şimdi sizinle paylaşacağımız bu yöntemle çok uzun süreler toz tutmayan yüzeylere merhaba diyeceksiniz...

Hem bayram hem bahar temizliği yapmaya hazırlanılan şu günlerde size güzel bir haberimiz var. Toz almaktan nefret ediyorsanız, evinizde uzun süre toz tutmayan yüzeyler istiyorsanız bu formülü mutlaka deneyin.

Mobilyalarınızın uzun süre tozlanmaması için uygulayabileceğiniz bu pratik yöntem temizlik sırasında uygulayacağınız bir karışımdan geçiyor. Hem de bu karışım için evinizde bulunan doğal malzemeler yeterli olacak. Her evde bulunan doğal ve basit malzemelerle yapılan bu karışım sayesinde günlerce toz almayacaksınız.

toz-almak2.jpg

GÜNLERCE TOZ TUTMUYOR

Temizlik sevse de sevmese de herkesin hoşuna gidecek bir şey varsa o da uzun süre kirlenmeyen, tozlanmayan bir evdir. Bunun için de ne yaparsak yapalım içinde yaşadığımız evler eninde sonunda kirlenir. Bahar temizliği ve bayram temizliği yapacak olanların aklında ise temizlik tüyoları bulmak var.

İşte sizi toz almaktan kurtaracak toz tutmayan temizlik spreyi tarifi:

toz-almak.jpg

TOZ TUTMAYAN SPREY KARIŞIMI

Malzemeler:

2 su bardağı su

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı sirke

1-2 damla bulaşık deterjanı

Yapılışı:

Yukarıda miktarını verdiğimiz malzemelerin tümünü karıştırarak mobilyalarınızı hem parlatacak hem de tertemiz yapacaksınız. Üstelik uzun süre toz tutmamasını sağlayacaksınız. Deneyip yorumlarınızı yazmayı unutmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN