Bu köpek illüzyonunda gizli bir adamın yüzünü bulabilirsen zeka seviyen Einstein kadar yüksek çıkıyor!

Bu köpek illüzyonunda gizli bir adamın yüzünü bulabilirsen zeka seviyen Einstein kadar yüksek çıkıyor!

Bu optik illüzyon, IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi ortaya çıkaracaktır. Bu sadece bir köpek resmi değil. Bu illüzyonda gizlenmiş bir adamın yüzü var. Görüşünüzün bir kartal kadar keskin olup olmadığını görmek için gizli yüzü bulun. Bu gizli yüz optik illüzyonunu çözebilirseniz, yüksek IQ'lu insanlar arasında ilk %1'lik dilime girersiniz!

Optik illüzyonlar, aslında orada olmayan bir şeyi görmeleri için gözü ve beyni kandıran görüntülerdir. Özellikle büyüleyici olan bir tür optik yanılsama, gizli yüzler yanılsamasıdır. Bu illüzyonlar, görüntüde gerçek yüzler olmamasına rağmen yüz olarak yorumlanabilecek desenler içeren görüntülerdir.

Gizli yüzleri çözmek, optik illüzyon eğlenceli ve zorlu bir aktivite olabilir. Beyniniz için de faydalı olabilir. Gizli bir yüz yanılsamasını çözdüğünüzde, görüntüyü işlemek ve gizli yüzleri belirlemek için görsel korteksinizi kullanırsınız. Bu, görsel algınızı ve bilişsel becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

1-015.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Vizyonunuz ve zihniniz üzerinde oyunlar oynama eğiliminde oldukları için bu illüzyon resmine dikkatlice bakın. İnsanların %99'u bu köpek resminde saklı bir erkek yüzü bulamadı. Bir adamın yüzünü 5 saniye içinde tanımanız için size meydan okuyoruz.

İlk bakışta sevimli bir köpek resmi gibi görünebilir. Ancak iddialar, bu optik illüzyon çiziminde gizlenmiş bir erkek yüzü olduğunu söylüyor.

GİZLİ YÜZÜ GÖRDÜN MÜ?

Bu köpek optik illüzyonu, içinde bir adamın gizli yüzünü bulamadıkları için optik illüzyon severleri şaşkına çevirdi ve kafalarını kaşıdı. Bu optik illüzyon resminde gizli olan insan yüzünü gördün mü? Resme uzaktan bakmayı deneyin. Bu, büyük resmi görmenize yardımcı olacak ve öne çıkan bir yüzü fark etmeniz daha kolay olacaktır.

Farklı açılardan ve perspektiflerden görmek için görüntüyü döndürmeye çalışın. Bu, algılama becerilerinize yardımcı olacaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala gizli yüzü göremiyorsanız endişelenmeyin. Yalnız değilsin. İnsanların sadece yaklaşık %1'i onu bulabilir. Aşağıda optik yanılsama cevabını verdik.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN