Bu optik illüzyonda gördükleriniz kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Bu optik illüzyonda gördükleriniz kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Tiktok' ta bir ınfluencer tarafından gündem olan bir optik illüzyon paylaşıldı. Tiktok' ta gündeme oturan bu optik illüzyona bizde haberimizde yer verdik. İşte dikkat çeken o optik illüzyon...

Optik İllüzyonlar, beynimiz için aldatıcı veya yanıltıcı olabilecek görüntüler oluşturmak için renk, ışık ve desenleri kullanabilir. Göz tarafından toplanan bilgiler beyin tarafından işlenir ve gerçekte gerçek görüntüyle eşleşmeyen bir algı yaratır. Algı, algıladığımızın gözümüzle yorumlanmasıdır. Optik illüzyonlar, beynimizin gördüklerimizi yorumlamaya ve çevremizdeki dünyayı anlamlandırmaya çalışması nedeniyle oluşur. Optik illüzyonlar, beynimizi gerçek olabilecek veya olmayabilecek şeyleri görmeleri için kandırır.

VİRAL OPTİK İLLÜZYON KİŞİLİK TESTİ

Akıllara durgunluk veren birçok optik illüzyon, yakın geçmişte viral hale geldi ve netizenlerin kafasını kaşıdı. Bir resim bulmacası veya bir resmin içine gizlenmiş bir şey olsun, optik illüzyonları çözmek her zaman eğlencelidir. Aynı zamanda bir kişilik testi olan sosyal medyada viral olan siyah beyaz bir resim. İlk önce resimde gördüğünüz şey, süper rekabetçi bir kişiliğe sahip olup olmadığınızı veya son derece dürüst bir insan olup olmadığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.

Optik illüzyon, yaklaşık 84.000 görüntülenme ile viral hale gelen, kendine özgü bir optik illüzyon etkileyicisi olan Charles Meriot tarafından bir TikTok videosunda paylaşıldı. TikToker'ın videosu netizenleri hayrete düşürdü ve birçok izleyici onların kişilik tipleriyle ilgili sonuçları kabul etti. Optik illüzyon ilk olarak AC Wise tarafından Ağustos 2021'de yayınlanan “The Ghost Sequences”ın kapağında ortaya çıktı.

illusion-83-copy.jpg

Peki, yukarıdaki resimde gördüğünüz ilk şey nedir?

TikTok kullanıcısı, bu optik illüzyonun daha rekabetçi veya dürüst olup olmadığınızı ortaya çıkaracağını iddia ediyor. Bir kafatası gördüyseniz, bu sizin kişilik tipinizdir. Influencer, videosunda önce kafatasını gördüyseniz, bunun güvenilir ve dürüst olduğunuz anlamına geldiğini söylüyor. Arkadaşların sana her zaman güvenebilir, ama bazen onlara duymak istemedikleri şeyleri söylüyorsun, diye ekledi.

Oyun oynayan kızlar gördüğünüzde, bu sizin kişilik tipinizdir. Influencer'a göre, kızların kağıt oynadığını görürseniz, rekabetçi olma olasılığınız daha yüksektir. "Kızların kağıt oynadığını gördüyseniz, neşeli ve iyimsersiniz demektir," dedi Charles, ancak ekledi, "Çok rekabetçisin ve her şeyde kazanmayı seviyorsun." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN