Bu orman resmindeki gizliği geyiği kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 13 saniyede bulabiliyor!

Bu orman resmindeki gizliği geyiği kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 13 saniyede bulabiliyor!

Bu optik illüzyon, dahi olup olmadığınızı sadece 13 saniyede test edebilir. Bir ormanda kayıp bir geyiği arayan iki avcının fotoğrafından oluşuyor. İnsanların yalnızca yüzde 2'sinin gizli geyiği fark edebildiği ve son derece zeki olduğu bildiriliyor.

Zekanızı sınayan bu optik illüzyon, sadece 13 saniyede çözmeye çalışan insanların başlarını kaşımasına neden oldu. Viral görüntü sosyal medya üzerinde yayınlandı ve fotoğraftaki gizli geyiği ayrılan sürede yalnızca 'bir dahinin' görebileceği belirtildi. Görsel bir ormanın içindeki bir çift avcının fotoğrafını gösteriyor. Ormanın içinde gizli bir geyik var. Resimdeki gizli geyiği zaman sınırı içinde bulabilir misin?

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ GEYİĞİ BULABİLİR MİSİN?

İki avcı geyik avlıyor. Daha önce ormanda ortaya çıktı ve sonra aniden ortadan kayboldu, Avcılar peşinden koştular ama kaybettiler. Ancak geyik çok uzakta değil. Yani, bu optik illüzyonun en zor yanı, ormanın içine gizlenmiş geyiği tespit etmektir. İnsanların yalnızca %2'si gizli geyiği zaman sınırı içinde bulmayı başardı. Yapabilir misin?

GİZLİ GEYİĞİ GÖRDÜN MÜ?

Resmin içindeki gizli geyiği sadece 13 saniye içinde teşhis etmeyi başarırsanız, bunun olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia ediliyor. Araştırmalar, zor bulmacalarla beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar zeki olduğunuzu gösteriyor. Gizli geyiği belirlenen süre içinde bulmayı başardın mı?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Geyiği görmekte zorlanıyorsanız, fotoğrafın sağ tarafına bakın. Sağ üstteki ağaca ve dal gibi görünen şeylere bakın. Ağaç tarafından kamufle edilmiş hayvanın boynuzlarını görebileceksiniz. Size yardımcı olmak için aşağıdaki resimde daire içine alınmıştır.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN