Bu oturma odası bulmacasında 3 gizli mantık hatası var! 21 saniyede bulanların IQ'su 140 çıkıyor!

Bu oturma odası bulmacasında 3 gizli mantık hatası var! 21 saniyede bulanların IQ'su 140 çıkıyor!

Zeka testi: Sadece en zeki insanlar bu oturma odası fotoğrafındaki üç hatayı görebilir. Onlardan biri misin? Aşağıdaki beyin bulmacasını 21 saniyede çözerek öğrenin

Bir kişinin zeka seviyesini ölçmek için pek çok araç vardır, ancak hiçbiri zeka oyunları, bulmacalar veya bilmeceler kadar eğlenceli değildir. Zeka oyunları çözerken oluşan rekabetçi atmosfer, mutluluk hormonlarının salgılanmasını harekete geçirerek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve zihin gücünüzü artırır. Düzenli olarak zeka oyunları çözmek sizi diğerlerinden daha akıllı bile yapabilir ve bunu kim istemez ki?

Bu notta, size bu viral zeka oyunu IQ testini sunuyoruz. Aşağıdaki oturma odası resminde 21 saniye içinde üç hata bularak gözlem becerilerinizi test edin. Sadece en zeki bireyler bu başarıyı başarabilir.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki, internette viral hale gelen bir zeka testidir. Resim, oturma odasında kitap okuyarak yalnız başına vakit geçiren bir kadından oluşuyor. Bir öğleden sonra rahat yeşil bir süveter giyiyor ve dinleniyor.

Ancak resimde 3 hata var. Hepsini 21 saniye içinde tespit etmeniz gerekiyor. Bakalım ne kadar akıllısın.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Zeka oyunları çözmek, vücuda dopamin gibi mutlu hormonların enjekte edilmesine yol açtığı için hem zihni hem de kalbi uyarır. Zeka oyunları düzenli olarak çalışırsanız, IQ seviyenizi geliştirebilir ve zihinsel yeteneklerinizi geliştirebilirler. Resimdeki gizli hatayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Yukarıdaki oturma odası zeka oyunu resmindeki hatalar:

Saat tersine çevrilmiş. Tüm sayılar zıt taraflardadır.
Takvim yanlış. Haziran 31 gün çekmez.
Kadın bir ayakkabı ve bir terlik giyiyor.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN