Bu resimde tek at gören yanıldı! 10 saniyede bulan keskin nişancı çıkıyor: İşte Sherlock Holmes’u bile zorlayan test

Bu resimde tek at gören yanıldı! 10 saniyede bulan keskin nişancı çıkıyor: İşte Sherlock Holmes’u bile zorlayan test

Resimde gizlenmiş olan 7 atı 10 saniyede bulabilir misiniz? Görevi tamamlamak için kronometrenizi ayarladıktan sonra gelin hep birlikte hem eğlenelim hem de zihninizin derinliklerine ulaşalım. Gözlem becerilerinizi ve bilişsel yeteneklerinizi kullanarak testin cevabını bulmaya çalışın.

Görsel bulmacalar insanların bakış açısındaki değişikliği ortaya çıkarırken görme keskinliğinin artmasında sağlamaktadır. Optik illüzyon testleri ile birlikte hem zihninizi geliştirebilir hem de eğlencenin tadına varabilirsiniz. Vermiş olduğumuz görsel içerisinde saklanan 7 atı kaç saniyede bulabileceğinize gelin hep birlikte bakalım.

RESİMDEKİ ADLARI ODAKLANIN

Resim içerisinde tabii ki de yalnızca 1 adet at bulunmuyor. Resme odaklanarak gizlenen 7 atı 10 saniyede bulmaya çalışın. Süre başlıyor…

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

9…

10…

ATLAR TAM DA ORADA DURUYOR

Bulamadıysanız üzülmenize gerek yok gizlenmiş atları sizlerle paylaşıyoruz. Son bir kez daha eğlencenin tadını çıkarın adları bulmaya çalışın.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN