Bu saç stili ile bayrama modern ve genç girin! 10 yaşa kadar genç gösteren saç modelleri...

Bu saç stili ile bayrama modern ve genç girin! 10 yaşa kadar genç gösteren saç modelleri...

Saçınızda yapılan işlemler ile birlikte yaşınızı daha genç göstermek veya büyük göstermek mümkün. Dış görünüşünüzü büyük oranda etkileyen saç kesimlerine özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Kuaförler tarafından genellikle 40 yaş ve üzeri olan kadınları daha genç ve seksi gösterecek modelleri tercih ediyor. Peki hangi saç stilleri daha seksi ve genç gösterir? İşte tüm detaylar...

DAHA SEKSİ VE GENÇ GÖSTEREN SAÇ STİLLERİ

Dış görünüşünü güzelleştirmenin en önemli maddesi saç kesimleridir. Size uygun olan saç modelini belirlenmek saniyeler içerisinde gerçekleşse de yapılacak olan en ufak bir değişiklik ile birlikte dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz.

Youtube platformunda kadınların sıklıkla tercih ettiği o kuaför, 40 yaşındaki kadınların 10 yaş daha genç göstermesinin tarifini paylaştı. Bu saç stilleri ile birlikte 10 yaşa kadar gençleşiyorsunuz. Her kadının hayallerinden birisi olan genç göstermek doğru saç kesimi ile ve saç rengi ile orantılı bir şekilde ilerliyor.

Kuaförden çıkan kadınlar ise saçını güzel bir şekilde kestirse de eve gittiğinde istediği şekli veremiyor. Bu durumda ise saçın da bir önemi kalmıyor. Kuaför Erin, orta uzunlukta ve uzun saçlar için yaşlanmayı gizleyen saç stillerini açıkladı. Bu stiller ile birlikte daha "modern" olmanın yanı sıra daha genç göstereceksiniz.

5516269-0.jpg

HACİMLİ SAÇLAR SEKSİ VE GENÇ GÖSTERİR!

Kuaför Erin tarafından "Genç görünmek için çalışıyorum fakat fazla abartılı da görünmek istemiyorum, modern ve genç görünmek istiyorum." ifadelerine cevap geldi. Erin saç stilinin oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak 40 yaş ve üstü kadınlar için stil tüyolarını paylaştı

Sadece birkaç saniye süreceğini belirterek fark yatıracağını vurguladı. Kadınların doğal olarak genelde düz saçlı olduğunun altını çizen Erin "Daha seksi" görünüme sahip saçlara ulaşmak için hacim eklenmesi gerektiğini belirtti.

thermalprotector.jpg

SAÇ SPREYİ İLE DOKUNUŞLAR YAPIN!

Saçınızı kafanıza yapıştırmanız yerine, başınızın tepesinde yer alan saçlarınızı hacimlendirmek için fırça kullanmanız gerektiğini önerdi. Bu şekilde saçınız daha kabarık bir görünüme sahip olurken daha seksi ve daha genç göstereceğinize dair açıklamalarda bulundu.

Kafanıza yapışmış gibi görünmeyen kabarık ve hacimli saçların yüze daha çok yakıştığı söylenir. Topuz saçlar için aynı durum geçerli değildir. Çünkü yüz hatlarınızı aşağı çekme riski barındırır. Saçlarınızın yerinde durmasını sağlayabilmek için etkileyici bir saç spreyi dokunuşunun uygulanabileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN