Bu taşlar parayı mıknatıs gibi çekiyor! Altın yerine bunları takan paraya para demiyor

Bu taşlar parayı mıknatıs gibi çekiyor! Altın yerine bunları takan paraya para demiyor

Asırlardır her kültür için ayrı önemi olan değerli taşlar günümüzde de değerini korumaya devam ediyor. Çoğu kişi değerli taşlar yerine altına yönelse de altından daha değerli taşlar bulunuyor. Özellikle de bunlar parayı adeta mıknatıs gibi çekiyor. İşte detaylar…

Yatırım anlamında bakıldığında en değerli takı ham maddesi altın olarak görülüyor. Bu bilgi herkes tarafından doğru kabul edilse de enerjiye inanan kişiler mistik özellikler taşıyan taşlara daha çok önem veriyor. Öyle ki mistik özellikleri olan bazı taşlar aşkı, parayı, zenginliği, refahı çekiyor. Yüzyıllardır gelen bu inanış doğrultusunda bu taşları kolye, bileklik, küpe ya da yüzük olarak vücudunda taşıyan kişiler taşların simgelediği enerjiyi üstüne çekiyor.

yeni-proje-1-002.jpg

İŞTE PARAYI ÇEKEN 5 MİSTİK TAŞ

Mistik taşlar arasında en çok ilgi görenlerden bazıları parayı çeken taşlardır. Enerjilere inanan kişiler para enerjisini taşıdığını düşündükleri bu taşları herhangi bir aksesuar olarak vücudunda taşıyor. Peki hangi değerli taşlar para enerjisi taşıyor? Gelin beraber bakalım…

ZÜMRÜT

zumrut.jpg

Yeşil tonlarının büyüleyici görüntüsüyle insana ferahlık ve refah getiren zümrüdün finansal fırsatların kapılarını açtığına inanılıyor. Bunun yanı sıra mantıklı ve akıllıca kararlar verme yeteneğine katkı sağladığı düşünülüyor.

SİTRİN

sitrin.jpg

“Güneş ışığı taşı” olarak bilinen sitrin, sıcaklık ve pozitif enerji yayması asıyla ön plana çıkıyor. Önemli mücevherler arasında yer alan sitrin, akşam zenginlik ve bolluğu beraberinde getiriyor. Bazı inanışlara göre kişinin güvenini, yaratıcılığını ve finansal şansını artırıyor.

YAKUT

yakut.jpg

Zenginliğin simgesi olan yakut, asırlardır asaletin de sembolü olarak biliniyor. Söz konusu bu taş bir yandan finansal başarıyı çekerken bir yandan liderlik becerisini geliştiriyor.

MAVİ SAFİR

mavi-safir.jpg

Mavinin cazibesiyle göz alıcı bir ışıltıya sahip olan mavi safir, genel olarak bilgelik, sadakat ile ilişkilendiriliyor. Bunların yanı sıra bu taşın finansal istikrar getirdiğine inanılıyor. Zenginliğe ve finansal başarıyı çekmek için mavi safir takılıyor.

SARI SAFİR

sari-safit.jpg

İyi şansı simgeleyen sarı safir, güçlü bir değerli taş olarak kabul ediliyor. Güneşin en güzel tonlarından birini barındıran bu taş pozitif enerji yayarken finansal refahı da beraberinde getiriyor. Bazı inanışlara göre sarı safir takmak kişiye bolluk ve barış getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN