Bu test Bursasporluları bile zorluyor! Timsahı bulmak için 10 saniyeniz var! Şahin gözlüler bile elendi

Bu test Bursasporluları bile zorluyor! Timsahı bulmak için 10 saniyeniz var! Şahin gözlüler bile elendi

Bu test Bursasporluları bile canından bezdiriyor. Görselde bulunan 7 timsahı 10 saniyede bulabilir misiniz? Şahin gözlere sahip olanlar bile testi verilen sürede tamamlayamıyor. Bakalım siz kaç saniyede bulacaksınız.

Optik illüzyon ile zihninizin en uç sınırlarına ulaşabilir aynı zamanda Eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Psikologların bile kullandığı optik illüzyon testleri ile zekanızın farkına varabilirsiniz. Bu görsel içine saklanmış 7 adet timsahı 10 saniyede bulanlar üstün zekalı çıkıyor. Bursasporluların bile bulmakta zorlandığı bu testi bakalım siz kaç saniyede tamamlayacaksınız.

GELİN HEP BİRLİKTE BAKALIM

Görsel içerisine gizlenmiş 7 adet timsahı bulmak için yalnızca 10 saniyeniz var. Kronometrenizi hazırladınız mı? Her şey tamam ise gelin hep birlikte o görsele bir bakalım.

sakli-timsahlar.jpg

Resim içerisinde gizlenmiş timsahları hala bulamadınız mı? Sakın üzülmeyin Türkiye'de 241 kişiye gösterilen optik illüzyon testini yalnızca 3 kişi başarı ile tamamladı. Eğer siz de başarılı bir şekilde tamamladıysanız bu sayı 4'e yükselmiş demektir. Hala bulamadıysanız testin yanıtını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Ancak yanıta bakmadan önce bir kez daha resme göz atarak eğlencenin tadını çıkarınız.

sakli-timsahlar.jpg


CEVAP

Çözerken birçok kişinin zorlandığı optik illüzyon testinde timsah içerisinde gizlenen bir diğer timsahı bulmakta hiç kolay olmuyor. Hele bir de süre sınırlaması yapılmışken işler birazcık daha zorlu olabiliyor. Gizlenen timsahları 10 saniyede bulamadıysanız üzülmeyin. Testi çözerken aynı zamanda eğlenmiş oluyorsunuz. İşte gizlenmiş timsahlar tam da o noktada duruyor…

timsah-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN