Bu testi kartal gözlüler çözebiliyor! İki resim arasındaki 5 farkı bulabilenler pilot olarak işe alınıyor

Bu testi kartal gözlüler çözebiliyor! İki resim arasındaki 5 farkı bulabilenler pilot olarak işe alınıyor

Bu optik illüzyonda birbirinin hemen hemen aynı iki ev görseli bulunmakta. Bu resimler arasında sadece 5 küçük detay farklı. Uzmanlar bu farkları 14 saniye içinde bulabilenler uçak pilotu olabilecek kadar iyi görüyor yorumunda bulunuyor.

Farkı Bulun: yan yana görünen İki benzer görüntü aynı gibi duruyor olabilir. Fakat bu iki resim birbirinden farklıdır. 14 saniye içinde beş farkı tespit edebilir misin? Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Bu, bulmaca çözmeyi sevenler için çok ilginç bir aktivite olacak. Sadece bu değil, bir grup halinde performans sergiliyorsanız çok eğlenceli bir aktivite olabilir.

Farkı tespit etme etkinliği, benzer görünen iki resim arasındaki farkı bulmayı içerdiğinden, doğada çok ilgi çekicidir.

Bu etkinliğe hem çocuklar hem de yetişkinler katılabilir. Onlar tarafından eşit sevilecektir. Çocuklar için mantıksal ve analitik düşünmelerini geliştirmelerine yardımcı olacak ve yetişkinler için mevcut becerilerini geliştirebilir.

fb2-001.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 FARKI 14 SANİYEDE BULUN

Farkı tespit etme etkinliği, kişinin zeka seviyelerini ve gözlem becerilerini test etmenin iyi bir yoludur. Şimdi hızlı bir nokta farkıyla başlayalım.

Yukarıda gösterilen resim, birbirine benzeyen iki resmin yan yana yerleştirildiği bir fark resmidir ve sizin için zorluk, iki resim arasındaki tüm farkları bulmaktır. Bu resimde, 14 saniye içinde iki resim arasındaki 5 farkı bulmanız gerekiyor.

KAÇ FARK BULABİLDİNİZ?

Resme dikkatlice bakın ve zaman sınırındaki farklılıkları tespit edip edemeyeceğinizi görün. Bu bulmacanın bir evin yan yana iki görüntüsüyle ilgili olduğunu görebilirsiniz. Resimde görülen diğer şeyler ise evlerin siluetleri, evin ön kısmı ve evin sınırlarıdır.

Elinizden gelenin en iyisini yapın ve endişelenmeyin, sonunda çözümlerinizle eşleştirebileceğiniz çözümleri sunacağız.

FARKI BUL BULMACASI ÇÖZÜM

İşte iki resim arasındaki farklar:

1. Ek bir baca var.
2. Kapı direğinin yüksekliği daha kısadır.
3. Çim deseni farklıdır.
4. Pencerede eksik bir ahşap çubuk var
5. Bir korkuluk direğinin uzunluğu daha küçüktür.

fb1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN