Bu üzüm resmindeki gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Bu üzüm resmindeki gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Hatayı bulun: Yalnızca en parlak beyinler siyah üzüm resmindeki hatayı 9 saniyede bulabilecek. Onlardan biri misin? Meydan okumayı şimdi deneyin.

Sağlıklı bir beyin için zihinsel egzersiz çok önemlidir. Günümüzde, yeterli zihinsel egzersiz sağlayabilen çevrimiçi birçok aktivite var. İnternette ilgi gören bu tür bir faaliyet türü, kullanıcılardan belirli bir süre içinde resimdeki hatayı bulmalarının istendiği resimdeki hatayı bulmaktır.

Bu tür bir meydan okuma, görsel korteksi uyarır ve beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirerek yaratıcılığı ve analitik düşünceyi artırır. Keskin gözleriniz ve parlak bir zihniniz var mı? Şimdi öğrenelim!

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan resim, içinde bir salkım siyah üzümün asılı olduğu bir asmayı gösteriyor. Resimde bir yanlışlık var ve göreviniz 9 saniyede resimdeki hatayı bulmak.

Resmi dikkatlice izleyin ve süre sınırı içinde hatayı bulup bulamayacağınıza bakın. Son derece dikkatli kişiler, resimdeki hatayı diğerlerinden daha hızlı fark edebilir. Acele edin, zaman bitiyor.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Görüntüye tekrar odaklanın ve hatayı hızlı bir şekilde tanımlayıp tanımlayamayacağınıza bakın. Bu tür zorlukları çözmenin anahtarı dikkat, sağduyu ve ayrıntılar için mükemmel bir bakış açısıdır. Hatayı bulabildiniz mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Hatayı bulanları tebrik ederiz. Parlak bir zihniniz ve ayrıntılar için olağanüstü bir gözünüz var. Hala bulmacayı çözemeyenler, şimdi aramayı bırakıp aşağıda verilen çözüme göz atabilirler. Resimdeki yanlışlık, üzümün yapraklarının şeklinin doğru olmaması, resimde gösterilen yaprakların eğrelti otu olmasıdır.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN