Bu zeka bulmacasını çözebilirseniz Sherlock’tan daha akıllısınız! çiçekler arasındaki gizli kalemi 11 saniyede bulabilir misin?

Bu zeka bulmacasını çözebilirseniz Sherlock’tan daha akıllısınız! çiçekler arasındaki gizli kalemi 11 saniyede bulabilir misin?

Eğlenceli zeka resimli bulmaca: Güzel çiçeklerin görüntüsünün içindeki gizli boya kalemi tespit ederek zekanızı test etmeye çalışın. 11 saniyede bu çiçeklerin arasına gizlenmiş boya kalemini bulabilir misin?

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamaktan zevk alıyor musunuz? O zaman bu Zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, ona eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bulmacayı daha ilginç hale getirir. Bu oyunlar, yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için beyninizi test eder. Bu akıl oyunlarını çözerken yaratıcı bir akıl kullanmanız ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, çiçekli bir tarla resminde gizli boya kalemini görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1-006.jpg

GİZLİ BOYA KALEMİNİ 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka test eden görüntü, bir çiçek tarlasının güzel bir resmidir. Ama bu güzel çiçeklerin içinde saklı bir nesne var. Tarlayı taramanız ve çiçeklerin içindeki gizli boya kalemini tanımlamanız gerekiyor. Bu nedenle, resmin içindeki gizli nesneleri bulmak oldukça zor olduğu için resme dikkatlice bakın. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA BULMACASI İPUCU

Bu beyin bulmacasında, çiçeklerin içindeki gizli mum boyayı tanımlamanız gerekiyor. Güzel çiçek tarlası resminin arka planına bakarsanız, resimdeki Gizli boya kalemini bulabileceksiniz. İlk başta, büyük bir çiçek tarlasının arasına gizlenmiş çok küçük bir nesne olduğu için boya kalemini hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra kalemi fark edebilirsiniz!

EĞLENCELİ ZEKA BULMACASI CEVABI

Resmin sağ üst köşesine bakarsanız, çiçeğin yaprakları arasına gizlenmiş boya kalemini bulabileceksiniz. Boya kalemi çiçeğin sapına benziyor. kalemin rengi, çiçeğin sapı sayesinde kamufle olmasını sağlıyor.

2-006.jpg

Bu zeka oyunu, çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden beyin gücünüzü test etmenin eğlenceli bir yoluydu. Gizli nesneleri tespit etmeniz için sizi zorlayan zeka oyunları mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN