Bugün saat 13.54'de başlayıp saat 19.16'ya kadar devam edecek! O burçlar zincirlerinden boşalabilir...

Bugün saat 13.54'de başlayıp saat 19.16'ya kadar devam edecek! O burçlar zincirlerinden boşalabilir...

Ay'ın, bugün saat 13:54'de Satürn'le kesişmesinden hemen önce bazı burçlar sinir gerilimi boşalması yaşayabilir. Bu nedenle ay akşam saat 19:16'da Balık burcuna girene kadar dikkatli olmalıdır.

29 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Etrafınızdaki herkes çok meşgul görünüyor ve belki de insanların sözünü kesmek konusunda kendinizi rahat hissetmiyorsunuz ama bu, özellikle çalışmanızı etkileyen sorularınız varsa, yapılması gereken bir şey.

Bazı Koçlar, bazı şeyleri kendilerine saklamaya çalışacaklar ama sonunda ihtiyaçları olanı alacaklar.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu salı gününden verimli bir şekilde yararlanmak zor olacak ama bu durum tutumunuzu etkilemeyecek. Aksine, ne olup bittiğimi fazla kafaya takmayacak, kendinizi oldukça rahatlamış hissedeceksiniz.

Öğleden sonra sosyalleşme eğiliminde olacaksınız, bu nedenle şahsen veya sadece sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarınızla iletişim halinde çok fazla zaman geçireceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş yerindeki küçük değişikliklere karşı çok dirençli görünüyorsunuz ve bu çevrenizdekiler için pek iyi olmayacak.

Belki de bunu sadece çok meşgul olduğunuz ve neyin işe yaradığını gerçekten denemek ve görmek istediğiniz için yapıyorsunuz. Gün içinde kendinizi normalden daha yorgun hissedebilirsiniz ancak ara vermek istemeyebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sezgileriniz, bu salı oldukça garip bir durumda size rehberlik edecek ve işler yolunda gittiği takdirde kendinizden çok memnun kalacaksınız.

Ayrıca bazı tatil veya seyahat planlarıyla ilgili bir muamma içindesiniz ve bazı şeyleri sizin için açıklığa kavuşturması adına aileden birinden yardım istemeniz gerekebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Ofisteki bazı işler çok sıkıcı olabilir.

Benzer şekilde, çalışırken yüksek düzeyde bir konsantrasyona ihtiyaç duyabilirsiniz ve bu sizin için bir zorluk anlamına gelebilir. Bazı Aslanlar yeni şeyler denemeye çok hevesli olacaklar.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu salı, çoğu aile içi meselelerle ilgili olan pek çok şeyi başarmaya hazır görünüyorsunuz.

Ayrıca oldukça tartışmalı bir konuyla ilgilenmeniz gerekebilir ve bunu nasıl halletmeniz gerektiğini anlamanız biraz zaman alabilir. Bazı Başaklar, bunu kendileri yerine başka birine yaptırmak isteyebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizinle beraber olacak pek fazla insan bulamasanız da sosyal hayat bu salı gününün en önemli noktası olacak.

Görünüşe göre yaratıcılığınız çok takdir edilecek ama aynı zamanda iş dışında sosyalleşme söz konusu olduğunda insanlar kendi işlerine bakacaklar. Öğleden sonra bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İş yerinde çok özenli ve hatta açık sözlüsünüz ama evde aynı şekilde davranmıyorsunuz, bu nedenle sevdiklerinizin bir şeylerin ters gittiğini hissetmesine şaşmamalı. Bu nedenle onlara bazı açıklamalar yapmanız gerekebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu salı günü kendinizden o kadar emin görünmüyorsunuz ve bu çok da kötü bir şey değil çünkü risk almaktan kaçınacaksınız.

Bu, özellikle de hakim olmadığınız bir konuya atlamak için iyi bir gün değil. Bazı Yaylar da sabah saatlerinde partnerlerinin bir tepkisi nedeniyle hayal kırıklığına uğrayacaklar.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, hayatınızın bir yönüyle ilgili sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya teşvik ediyor. Belirli bir konu hakkında aşırı duygusallaşıyor olabilirsiniz ve gerçekte neler olup bittiğine dair soğuk, değişmez gerçekleri daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Sırf duygusal dramınıza kendinizi kaptırdığınız için bariz bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, tamamen küçük hedefler belirlemek ve onlara ulaşmaya çalışmakla ilgili. Belirli şeyleri yaparken çok yavaş davrandığınızı düşünebilirsiniz, ancak kendinizi giderek daha rahat hissetmeye başlamanız an meselesi.

Akşam birkaç kişiyi ağırlayabilir veya ziyarete gidebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu salı günü kişisel ilişkiler gündemde olacak, bu nedenle etrafınızda olup biten bazı şeyler hakkında normalden çok daha fazla duygusal hissederseniz şaşırmayın.

Bazı Balıklar, işlerini hallederken kişisel çekiciliklerini kullanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN