En akıllı burçlar! Zekaları ile dikkat çekiyorlar...

En akıllı burçlar! Zekaları ile dikkat çekiyorlar...

En akıllı burçlar öğrenmek ister misiniz? Zodyak'ın en akıllı burçlarının başında kimin olduğunu ve o burçlardan birisi olup olmadığınızı bilmek ister misiniz?

Tüm insanların güçlü ve zayıf yönleri vardır. Zodyak işaretleri de kabaca 2 gruba ayrılır. Bazılarının analiz etme, bazılarının algılama yeteneği daha gelişmiştir.

Ve hepsi arasında, Kovalar en iyi analistler olarak kabul edilir ve Akrepler en iyi tahminciler olarak kabul edilir.

Bir Akrep'i kandırmak neredeyse imkansızdır. Yüksek sesle ne söylenmiş olursa olsun, her gizli niyetinizi görürler. Ancak Akrep, tüm zodyak işaretlerinin kendi yollarıyla akıllı olduğunu göstermeyi amaçlayan bir örnektir.

SEZGİLERİ İLE HERŞEYİ BİLEN 3 BURÇ

Koç , Aslan, Yay sezgisel düşüncenin sahipleridir. Önlerinde bir fırsat görürler ve hedeflerine ulaşmak için risk alırlar.

Ve bu burçların yaptıklarını görenler içlerinden "bu fikiri neden daha önce kendim düşünmedim?" diye geçirirler.

ONLAR SORUNLARA ÇÖZÜM BULMANIN USTASIDIR

Boğa, Başak, Oğlak pratik düşüncenin sahibi olan burçlardır. İşteki sorunları ve ya özel yaşamlarındaki problemleri çözme konusunda ustadırlar.

FİKİRLERİ İLE TOPLUMU YÖNLENDİREN BURÇLAR

İkizler, Terazi , Kova burçları idealist analitik düşünce ile karakteristiktir. Bu işaretler fikir dünyasında yaşarlar. Bu burçlar fikirleri duygulara tercih eder.

GELECEĞİ GÖRÜP ONA GÖRE TEDBİR ALAN BURÇLAR

Yengeç, Akrep, Balık ileriyi düşünmekte iyidir. Muhatabın motivasyonunu ve duygularını anlayabilen sadece onlardır. Çin astrolojisinde su zihinle ilişkilendirilir. Ve balık burcundaki dahi için tüm dünyada Albert Einstein akla gelen ilk isim olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN