Yüzde 100 doğru: Hangi burçlar parayı çeker?

Yüzde 100 doğru: Hangi burçlar parayı çeker?

Zengin olmak harika. Cebinizde para varken her zaman onsuz olduğundan daha iyi hissedersiniz. Ama neden bazı insanların eline para yapışırken bazıları da ne kadar çalışırsa çalışsın zar zor geçinirler. Astrolojiye inanabilir veya inanmayabilirsiniz, ancak Boğa burcunun her zaman parası vardır. Herkes hayatındaki tanıdıkları bir Boğa burcunu hatırlayarak bunu kontrol edebilir.

KOÇ BURCU

Koç paraya sakin davranır, onun için bunlar kendi başına bir amaç değildir, sadece hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak bir araçtır. Koç'un paraya karşı eşit tutumu, en iyi şekilde, şöhret ve para arasında seçim yaparken, neredeyse kesinlikle şöhreti seçeceği gerçeğiyle açıklanır. Bununla birlikte, Koç'un kariyer özlemleri, mali refahını da etkiler. Koç, sadece iyi çalışmayı değil, aynı zamanda iyi para kazanmayı da bilir.

BOĞA BURCU

Boğa , çok para odaklı ve amaçlı bir burçtur. Boğa burcu için refah ve mülkiyet önemlidir. Hayatta refah, rahatlık onun için çok önemlidir ve er ya da geç hatırı sayılır bir sermaye biriktirerek bu amacına ulaşacaktır. Çok çalışarak elde ettiği sağlam bir malın sahibi olan Boğa, parayı boşa harcama eğiliminde değildir. O kaba değil, ihtiyatlı ve parayı her zaman akıllıca harcıyor.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu da hayatındaki her şey gibi değişken ruh hallerine göre parayla da ilgilidir. Paranın kendisi onlar için bir amaç değildir, ancak onlara bir özgürlük duygusu ve sonsuz yenilik isteklerini tatmin etme fırsatı verir: seyahat edin, yeni yemekler deneyin, alışveriş yapın. İkizler, ruh haline bağlı olarak ya parayı rüzgara savurarak anlamsız harcamalar yapabilir ya da her kuruşunu biriktirebilir. Ancak, ikincisi çok daha az sıklıkta olur.

YENGEÇ BURCU

Yengeç, Zodyak'ın çok tutumlu para burcudur. Daha sonra lüks bir hayat sürmek için para biriktirmeyi kendine hedef koymaz. Anlayışına göre para, yağmurlu bir gün için yanında tutulması gereken bir rezerv, sigortadır. Doğru, Yengeç bu sigortayı yaratırken çoğu zaman kendini kaptırır ve orantı duygusunu kaybeder, böylece günlük yaşamdaki tutumluluğu cimriliğin sınırına varır.

Öyle ya da böyle, ancak öngörüsü sayesinde, Yengeç sonunda oldukça önemli miktarda paranın sahibi olur. Aynı zamanda tasarrufları için en güvenilir depolama yöntemini seçtiğinden ve herhangi bir krizden korkmadığından emin olabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Aslan parayla ilgili olarak, diğer her şeyde olduğu gibi önlemleri de bilme eğiliminde değildir. Kalabalık yaşamayı, pahalı kıyafetler giymeyi, son model araba kullanmayı sever. Genellikle aslanın evi bir zarafet modelidir ve hiçbir şekilde mütevazı değildir.

Aslanın mali durumunun hiçbir şekilde sınırsız olmamasına ve para savurma alışkanlığının zaman zaman onu neredeyse yoksulluğun eşiğine getirmesine rağmen her zaman sıyrılmayı başarır.

BAŞAK BURCU

Parayla ilgili olarak Başaklar son derece tutumludur. Hayatta her şey onlara zorlukla verildiği için her kuruşun kıymetini çok iyi bilirler. Ek olarak, Başak'ın hayata karşı tutumu "pembe gözlük" takmak anlamına gelmez: dünyaya ayık bir şekilde bakar ve kimsenin yoksulluktan muaf olmadığını bilir.

Başak'a büyük bir miras düşse bile attığı her adımı düşünerek tutumlu bir şekilde para harcamaya devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Bununla birlikte, Başak hiçbir şekilde açgözlü olarak adlandırılamaz: tutumludur, ancak şefkatlidir ve ihtiyaç duyulduğunda sevilen birine para konusunda isteyerek yardım eder.

TERAZİ BURCU

Parayla ilgili olarak, Terazi genellikle belirsiz davranır. Değişken ruh hallerinin kaprislerine göre ya aşırı tasarruf gösterebilirler ya da akıl almaz büyük harcamalar yapabilirler. Bununla birlikte, aşırılıklar dışında, genel olarak Terazi'nin paraya karşı oldukça makul bir tavrı vardır: kaliteli malları uygun fiyata satın almayı tercih ederler.

AKREP BURCU

Doğası gereği , Akrep kendi hedefine nasıl ulaşacağını bilir. Kendi yeteneklerine sonsuz güvenir ve hedefine giden yolda her türlü engelin üstesinden gelebilir, bu nedenle neredeyse her zaman istediğini elde eder.

Parayla ilgili olarak, Akrep oldukça sakindir, ancak ona parasız diyemezsiniz çok parası olan bir kişinin sahip olduğu özgürlüğü ve bağımsızlığı tam olarak takdir edebilir.

YAY BURCU

Yay, rüzgar kadar hafiftir; işte ve parada bu hem avantajı hem de dezavantajıdır. İyi para kazansa bile, Yay maaş çekinden maaş çekine kadar yaşayabilir. Finansla uğraşırken son derece dikkatsizdir ve cömertliği ve şefkati bazen sınır tanımaz.

OĞLAK BURCU

Oğlak, para konusunda çok pratik ve ihtiyatlıdır. Henüz büyük imkanlara sahip olmayan gençliğinde, zamanla sağlam bir sermaye biriktirmek için en mütevazı yaşam tarzını sürdürebilir. Gelecekte, kariyer gelişimi, kural olarak, Oğlak burcunu çok zengin bir insan yapar, ancak yine de akıllıca para harcamaya devam eder. Parayı çöpe atmak, kesin taahhütler olmadan borç vermek ve hatta aceleci harcamalar yapmak Oğlak burcuna göre değildir.

KOVA BURCU

Kova para konusunda oldukça sakindir. Yaratıcı, yetenekli ama çok pratik olmayan doğası sayesinde çok zengin ya da neredeyse bir dilenci olabilir. Her iki durumda da, siz ona müsrif de diyemeseniz.

BALIK BURCU

Balıklar çok yeteneklidir, ancak pratik değildir: hayatta ya her şeyi başarabilirler ya da hiçbir şeyi başaramazlar. Balık için para bir amaç değil, sadece bir araçtır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN