En duygusal burçlar... Duygusal olmaları güçsüz oldukları anlamına gelmez...

En duygusal burçlar... Duygusal olmaları güçsüz oldukları anlamına gelmez...

Hepimiz insanız ve bazı olaylara, eylemlere ve insanlara tepki vermek bize yabancı değil. Hepimizin ruh hali değişiyor, duygusal çöküntüler yaşıyoruz ve bir öfke duygusu bizi ziyaret ediyor.

Ama kendini tamamen bu dürtülere ve duygulara teslim edenler de var, tam tersi her şeyi içinde saklayanlar da var. Herkes kendi programlarına ve kurallarına göre yaşar.

KOVA BURCU

İlgi odağı olmayı severler. Onlara değer verilmeli ve saygı duyulmalıdır. Kova'yı daha fazla eylem için besleyen şey budur. Bir tartışmada onlardan tipik ya da kalıplaşmış davranışlar beklenemez.

Ağlayabilirler veya öldürebilirler. Ancak Kovalar sevmeyi bilirler. Ama, sadece kendilerini severler.

AKREP BURCU

Sert ama doğru insanlardır. Söz konusu sevdikleri olduğunda acımasızdırlar. Bir tür "aile koruması" onlar için önemlidir. Onlardan her an her şeyi bekleyebilirsiniz.
Akrepler, tüm evrendeki en kararsız burçtur. Bir tartışmada, korkunç ve son derece duygusuzdurlar. Her zaman istediklerini alırlar. Bunun için kesinlikle saygı duyulmasını hak ediyorlar.

İKİZLER BURCU

İkizler için kişisel çıkarları söz konusu olduğunda hiçbir şey imkansız değildir. Bir tartışmada sınırları ve durakları bilmiyorlar. Çığlık atabilir, bardakları kırabilir ve her şey için tüm dünyayı suçlayabilirler.

İntikamlarında son derece beceriklidirler.

KOÇ BURCU

Koç ne istediğini bilir, bu yüzden kalabalığı takip eder. Gerçek sadece seçilmiş birkaç kişi içindir. Kamuoyu onlar için önemlidir, bu yüzden onların aptalca bir skandala bulaştığını görmezsiniz.

Sadece bu dünyanın en iyileriyle muhteşem bir tartışma. Cesur, bazen kibirli ve mega inatçıdırlar.

OĞLAK BURCU

Oğlaklar zodyakın en duygusal burcudur. Kendi kural ve düzenlemelerine göre yaşarlar. "Hayır", "çok pahalı", "yasak" kelimelerinin ne anlama geldiğini anlamıyorlar.

Oğlaklar, her şeyi bir ağlama ve histeri ile almaya alışkındır. Dışarıdan çok kibar ve sorumluluk sahibi insanlardır, ancak daha yakından tanıdıkça onlardan köşe bucak kaçmak isteyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN