En yalancı burçlar... Onların söyledikleri hiç bir şeye inanmayın...

En yalancı burçlar... Onların söyledikleri hiç bir şeye inanmayın...

Bu dünyada hayatında hiç yalan söylememiş bir insan neredeyse yoktur. İnsanlar başkalarına ve kendilerine yalan söylerler. Bazen yalan söylemek gerçek duygularımızı saklama ve gerçekte olduğumuzdan daha iyi görünme girişimidir, bazen de komşumuzu incitmemek için başka bir kişinin haysiyetini korumak için tasarlanmış "beyaz yalan" dır.

Ancak bazı insanlar sadece patolojik yalancılardır. Bu yazı, çevrenizde kimlerin yalan söylediğini ve bunu nasıl gizlediklerini belirlemenize yardımcı olacaktır.

AKREP BURCU

Akrepler, tanışacağınız en yakıcı ve derin insanlardır. Bu insanların kendi duygularından sizin onlar hakkındaki düşüncelerinize kadar her şeyi kontrol altında tutmaları gerekir.

İstikrarı ve gücü hissetmek için, onları yakalamanın neredeyse imkansız olduğu karmaşık bir entrika ve yalan ağı örerler. Akrepler çok dikkatlidir, kurnaz ve manipülatörlerdir, bu nedenle yalanlarında hata bulmak genellikle imkansızdır.

Ek olarak, Akrepler seyirci önünde iyi oynarlar: aslında hak ettiğinizi aldığınızı düşünmelerine rağmen, başınız belada sizi destekleyebilir ve rahatlatabilirler. Uzun süre gücenirler ve bir intikam planı düşünürler.

Bu nedenle, size ilişkileri uzlaştırmış ve geliştirmiş gibi görünseniz bile, bu insanlar unutmazlar. Ayrıca Akrepler, bir başkasının yalanını bir mil öteden sezer ve ona göre tavır alırlar.

BALIK BURCU

Balıklar yalan söyleme eğiliminde değildir. Yalan söylemeleri gerekiyorsa bunu muhatabı incitmemek, acı gerçeği ondan saklamak için yaparlar. Ancak Balık burcunun başka bir tarafı daha vardır. Bir şeyi gerçekten istiyorlarsa onu elde etmek için her şeyi yaparlar.

Savunmasız Balıklar nasıl devam edeceklerini bilmediklerinden, bir numara kullanılır: Masum ve saf gibi davranırken acıma üzerinde baskı kuracaklar, duygularınızı manipüle edecekler ve istediklerini elde etmek için her şeyi yapacaklar.

YAY BURCU

Bu insanlar genellikle neşeli, özgür ruhlu ve spontane kişilerdir. Hayatın her alanında başarılı olmayı tutkuyla arzularlar. Yaylar kendileri ve sevdikleri için her zaman daha fazlasını isterler.

Ve bunu gayret ve gayretleriyle başaramazlarsa, yalana başvururlar. Yaylar gerçekten yalan söyleme eğiliminde değiller, bu yüzden nadir aldatmacaları bu kadar doğal bir şekilde ortaya çıkıyor.

ASLAN BURCU

Aslanlar en amaçlı, korkusuz ve enerjik burçlardan biridir. Ancak bu insanların bir dezavantajı da öz-değer duygusudur.

Kibirlerini pohpohlamak için her şeyi yaparlar. Aslanlar risk almayı, bıçağın kenarında yürümeyi severler, mizaçları böyledir. Bu insanlar kesinlikle en iyi olduklarına inanıyorlar.

Ne pahasına olursa olsun itibarını korumak onlar için önemlidir. Bunun uğruna her türlü yalana ve hileye başvurabilirler. Aslanlar önemsiz şeylere para harcamayı sevmezler, bu yüzden can sıkıcı soruları veya tacizleri savuşturmak için sıklıkla yalan söylerler.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler, sert ve aşılmaz bir kabuğun altında saklanarak yumuşak ve nazik yanlarını korurlar. Bu insanlar çok sadık ve yürekten dürüsttürler, ancak yeterince yakın görmedikleri kişilere kolayca yalan söyleyebilirler. Genel olarak çok nazik, duyarlı ve kibar insanlardır. Ve yalanları yalnızca savunmasızlıklarını gizlemek için kullanırlar.

Çoğu zaman, Yengeçler kendilerine diğerlerinden daha fazla yalan söyler. O kadar hassas ve alıngandırlar ki, kendileri için bir problem bulabilir ve buna gücenebilirler. Onlara neyin yanlış olduğunu sorarsanız, size dramatik bir şekilde her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceklerdir.

KOÇ BURCU

Koç, tipik yalancılar değildir. Kendi yalanlarını hatırlamayacak kadar tembeldirler. Cephaneliklerine, hedeflere ulaşmanın diğer yöntemleri hakimdir. Ancak, onları yalan söylemeye sevk edebilecek bir durum vardır - bu onların özgürlükleri ile ilgilidir.

Güvenlik, bağımsızlık ve istikrar en önemli öncelikleridir ve herhangi bir şey veya herhangi biri bu dengeyi bozmaya çalışırsa, özgürlüklerini ve huzurlarını yeniden kazanma arzusuyla körleşerek yalan söyleyeceklerdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN