Optik illüzyon testi: Devekuşlarının arasına saklanmış şemsiyeyi 19 saniyede bulabilir misiniz?

Optik illüzyon testi: Devekuşlarının arasına saklanmış şemsiyeyi 19 saniyede bulabilir misiniz?

Optik yanılsamalar söz konusu olduğunda, internet kullanıcıları mutlaka durum bakıyor. Sosyal medyada gerek çocukları gerekse yetişkinleri çekmek ve optik illüzyon testini çözmek için heveslerini artırmak için her gün yeni testler paylaşılıyor. Son zamanlarda devekuşlarının arasındaki şemsiye testi internette viral oldu.

TESTİ ÇÖZMEK İÇİN DİKKATLİCE BAKIN

Optik illüzyona meydan okuyup çözmek isteyebilirsiniz. Testin çözümünü de yazımızın devamında kolayca bulabilirsiniz. Şimdi başlayın bu devekuşlarının arasına gizlenmiş şemsiyeyi 19 saniyede bulabilir misiniz?

Optik yanılsamalar söz konusu olduğunda, internet bunlar için bir cennete döndü. Bazıları her zaman eğlenceli olurken, diğerleri de zor bir bulmacadır. Sosyal medya , son zamanlarda insanların kafasını karıştıran yeni ve benzersiz optik illüzyonlarla dolup taştı.

Bugün size sunduğumuz bu resimdeki gizli şemsiyeyi bulun optik illüzyonu , sosyal medya sitelerinde geniş çapta yayılıyor ve pek çok kişi bu zorlu testi geçmek için çaba gösteriyor. Ancak birçok insan , bu özel optik illüzyonun karmaşık olduğunu ve birçoğunun da bu optik illüzyonda gizli şemsiyeyi bulamadığını bildiriyor.

semsiye-testi.jpg

GİZLİ ŞEMSİYEYİ GÖREBİLİYOR MUSUN?

Bazen bazı resimlerde görünen şey göründüğü gibi olmayabilir. Onu anlamak için zihnimizi odaklamanız gerekir. İşte insan zihnini zorlayan bu tür görüntülere optik yanılsama denir. Her türlü optik yanılsama içeren fotoğraflar şu anda sosyal medyada trend oluyor. İnternet kullanıcıları da bu tür görüntülerin önünde kısa bir süre durarak soruyu yanıtlamaya çalışıyor.

Optik illüzyonların bu görüntüleri, zihni ve gözleri çok detaylı bir şekilde odaklamak içindir. İnsanlar bu görüntüleri gördükten sonra sık sık gözleriyle tarıyorlar. Bu görüntülerin içerdiği gizemin çözümünü bulmak zor. Sorulan nesne bulunduğunda insanların çok sevinir. Bu da günün geri kalanında insanları motive ediyor.

Resimsel zorluklar bazen hem eğlenceli hem de zorlayıcı olabilir. Bazı bulmacaları çözmek yalnızca birkaç saniyenizi alırken, diğerleri sonsuza kadar sürebilir.

GİZLİ ŞEMSİYE OPTİK İLLÜZYONUNUN ÇÖZÜMÜ

Çoğu insan bu bilmece karşısında kafası karışır ve görüntüdeki gizli nesneyi göremez.

Tamam, şimdi size en büyük ipucunu vereceğiz. Şemsiyeyi bulmak için resmin sağ tarafını kontrol edin. Şimdi fark edebilir misin?

semsiye-testi-nedir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN