Eğlenceli dikkat testi: 18 saniyede farklı olan emojiyi bulabilir misiniz?

Eğlenceli dikkat testi: 18 saniyede farklı olan emojiyi bulabilir misiniz?

Hayata ara verin ve bir az eğlenin. Bir çay ve ya kahve molasında kafanızdaki tüm problemleri bir köşeye itin ve sizler için hazırladığımız eğlenceli dikkat testini çözün. Bir parça eğlenmeniz ve kendinizi iyi hissetmeniz için hazırladığımız bu görsel dikkat testi sizin günün kalanında rahat ve daha dikkatli olmanızı sağlayacak.

Hep zor zeka bulmacalarını mı çözeceksiniz? Bazen de kolay olan dikkat testlerini çözmekte fayda var. İnsan çözünce mutlu olur ve mutluluk hormonu da sizin hayatta daha çok başarılı olmanızı sağlar. Zor zeka ve ya mantık bulmacaları sizi strese sokar ve kendinize olan güveni zedeler o yüzden bazende kolay olanı çözüp mutlu olmak gerekir.

BİR KAHVE ALIN VE BU EĞLENCELİ BULMACAYI ÇÖZÜN

Bugün sizler için hazırladığımız mantık ve dikkat testinde resimdekilerden farklı olanı bulmanızı isteyeceğiz. Bu dikkat testinden geçmek için 18 saniyeniz var. Haydi bir parça kahve eşliğinde iyi ve verimli zaman geçirmeye...

Düşünmenizi ve farklı açılardan bakmanızı sağlayan zeka bulmacaları zihninizi odaklamanıza yardım eder ve iş hayatında verimliliğinizi arttırır. Zihninizin potansiyelini keşfetmek isterseniz görsel zeka bulmacalarından yararlanabilirsiniz.

FARKLI OLAN ENOJİYİ 18 SANİYE DE BULUN

Resimde sizlere sunduğumuz emojiler arasında birisi diğerlerinden farklı. Farklı olanı bulmaya yönelik olan bu görsel zeka bulmacasını çözmek için dikkatinizi de odaklamanız gerekiyor. Bulmaca çok basit ama biraz zorlaştırmak için size 18 saniye gibi kısa bir süre veriyoruz. Haydi kronometreyi açın ve görsel zeka bulmacasını çözün.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Bu basit bulmacayı çözemediyseniz üzülmeyin bu sizin aptal olduğunuz anlamına gelmiyor. Sadece biraz odaklanamadığınız anlamına geliyor. Günün geri kalanında başarılı olmak istiyorsanız bira zihninizi boşaltın ve işinize odaklanın. Bu bir eğlenceli bulmacaydı çözümü görmediyseniz üzülmeyin

emoji-test.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN