Avrupalıların geçemediği görsel zeka testi: 10 bisikletçiyi 60 saniyede bulabilir misiniz?

Avrupalıların geçemediği görsel zeka testi: 10 bisikletçiyi 60 saniyede bulabilir misiniz?

Zeka bulmacaları son zamanlarda hayli popüler oldu. İş yaşamının sıkıcılığına bir parça renk katmak isteyenler beş dakika ara veriyor ve bu tür zeka bulmacaları çözüyor. Size bugün sunduğumuz bu görsel zeka bulmacası Avrupalıları adeta çıldırttı. 10 bisiklet sürücüsünü 60 saniyede bulan çıkmadı. Siz de kendinizi denemek ister misiniz?

GÖRSEL ZEKANIZA GÜVENİN

Sadece bulmacaları çözmeye meyilli keskin bir zihniniz varsa bu tür zeka bulmacalarını çözülebilirsiniz. Bu görselde sizden bulmanız istenen bisikletçileri iyi bir gözlem ile çözebilirsiniz.

10 BİSİKLETÇİNİN HEPSİNİ 60 SANİYEDEN DAHA KISA SÜREDE BULABİLECEK MİSİNİZ?

Zeka oyunları, çözmek için düşünmeyi gerektiren heyecan verici bulmacalardır. Zeka oyunları, sıra dışı düşünmenizi ve zihninizin potansiyelinden yararlanmanızı sağlar. Sosyal medyadaki en yeni zeka oyunlarından biri ve birçok kişinin kafasını karıştıran görsel zeka testi sizi de zorlayacak mı?

Önce bu bilmecenin ne olduğuna bir göz atalım.

bisikletciler.jpg

Görüntü kaynağı: dailymail

ZEKA TESTİNİN ÇÖZÜMÜ

Hala bu görsel zeka testinin cevabını bulmaya çalışıyorsanız, bu bulmacanın cevabı için daha fazla zorlanmayın. Bu zeka oyunu, gözlem becerilerinizi ve ne kadar keskin olduğunuzu test etmenin harika bir yoludur. Aşağıdaki resim bu bu bulmacanın çözümünü daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

bisikletciler-cozum.jpg

ZEKA BİLMECELERİ NSIL ÇÖZÜLÜR?

Pek çok insan zeka oyunları, analitik bulmacalar ve oyunlar çözmeyi sever. Zeka oyunları, bulmacaların ve bilmecelerin daha hileli bir versiyonu gibidir. Bu bulmacaları farklı şekilde analiz etmeli ve kutunun dışında düşünmelisiniz. Zeka sorularının cevabı kolayca bulunamayacağı için yaratıcı zihninizi kullanmanız en iyisi olacaktır.

ZEKA OYUNLARI NEDİR?

Bir zeka oyunu çözmek için düşünmeyi gerektiren heyecan verici bir bilmecedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN