Haftanın ilk işgünü o burçların başı belaya girecek! Siz de o talihsiz insanlardan mısınız? 28 Kasım günlük burç yorumları...

Haftanın ilk işgünü o burçların başı belaya girecek! Siz de o talihsiz insanlardan mısınız? 28 Kasım günlük burç yorumları...

Bugün oluşan Ay Mars-Satürn üçgeni disiplin, ılımlılık, gelenek ve gerçekçilikten yana. Bu geçiş, üretkenliği, geleneksel veya denenmiş ve gerçek yöntemlere dikkati, kendimizi hızlandırmayı ve ölçülü olmayı teşvik ediyor. Bu açı ilk olarak Eylül sonunda oluştu ve şimdi Mars ile geri dönüyor.

28 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Venüs bugün daha sonra Uranüs'le 150˚'lik bir açı oluşturacak ve arkadaşlık ya da yakınlık ihtiyaçlarımızı özgürlük ve bağımsızlık arzumuzla bütünleştirmek kolay olmayacak.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Öğleden sonra müsait olmalısınız çünkü o zaman pek çok şey yaşayacaksınız.

Beklenmedik bir durumla başa çıkmanız gerekebilir ve bu, bütün dikkatinizi vermenizi gerektirecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut durum sizin için oldukça sakin bir gün hazırlıyor gibi görünüyor, bu nedenle haftalık planınıza odaklanmak için biraz zamanınız olabilir.

Tabii ki bu, bugün hiçbir atraksiyon yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bazı Boğalar yine de şikayet etmek için nedenler bulmaya ve kurbanı oynamaya çalışacaklar, böylece başkalarının dikkatini çektiğini hissedecekler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Özellikle diğer insanlara yardım etme söz konusu olduğunda, bir şeylerin peşinden koşacağınız ve olabildiğince hızlı olmaya çalışacağınız girişimci bir gün sizi bekliyor, diyebiliriz.

Bazıları, akranlarını en tuhaf fikirleriyle şaşırtacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu, aşk çabaları için harika bir gün, bu yüzden hayatın size sunduğu her şeye açık olun. Aynı zamanda, hazırlanırken günün çoğunu harcayacağınız bir seyahat yapmanız gerekebilir.

Bununla birlikte, iyimser bir bakış açısına sahip olursanız, yaşanacak bazı eğlenceli deneyimlerin de sizi beklediğini görebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Büyük olasılıkla işinizle ilgili sosyal etkinliklerle dolu bir gün sizi bekliyor. Geçen hafta başardıklarınızdan çok memnunsunuz ama bu haftanın o kadar verimli geçeceğinden emin değilsiniz.

Partneriniz de kendi uyumunu yakaladığından bir dereceye kadar size yeterince ilgi göstermediğini hissedebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anki eğilim, etrafınızda meydana gelen küçük değişikliklerle ilgili, ancak hissedeceğiniz baskı bununla ilgili olmayacak, daha çok istediğiniz gibi gitmemiş olabilecek bazı duygusal ilişkilerle ilgili olacaktır.

Akşam, sizi rahatsız eden her şeyi açıklayacağınız oldukça gergin bir tartışma bile olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi insanlardan izole etme eğilimine sahip olabilirsiniz ki bu kendi içinde gerçekten kötü bir şey.

Arkadaşlarınızdan tamamen uzakta kalmazsanız, onlarla iyi bir şekilde geçirilen biraz zaman, kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Geçmişi yad edeceğiniz pek çok anın olacağı duygusal bir gün önünüzde.

Ancak diğer durumlardan farklı olarak, içiniz çok rahat ve bu nostalji anı, aslında kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak ve size bu bulunması zor sakinlik halini verecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün oldukça hassas görünüyorsunuz ve çevrenizdekilerin duyarlılığını takdir ediyor olsanız da, sizin için dile getirilen bazı gerçekler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Paranızı neye harcadığınıza da dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü gerçekten ihtiyacınız olmayan bazı şeyler söz konusu.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Belki de bir kısmı zaman içinde unutulmuş ve şimdi yeniden alevlenebilecek aşk ilişkileri bugün ilgi odağı olacak.

Bekar Oğlakların bundan faydalanacağını düşünebilirsiniz, oysa aslında duygularını kontrol altına almakta en çok onlar zorlanabilirler. Bazı Oğlaklar dışarı çıkmaktansa evlerinde kalmayı tercih edecekler.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün iş konusunda çok ciddi görünüyorsunuz ve çok fazla mola vermeyeceksiniz, bu nedenle kendinizi çok odaklanmış hissediyorsunuz.

Bazı Kovalar arkadaşlarıyla buluşabilir ama yine de dikkatlerinin çok uzun süre dağılmasına izin vermezler. Bu, küçük fiziksel aktiviteler için de iyi bir gün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, haftaya karşı karşıya kaldıklarınız açısından kolay bir başlangıç olacak ama aynı zamanda günü zorlaştıracak da olabilir.

Yaptığınız her şeyde alternatifler düşünürsünüz ve bunların üzerinde durmaktan çekinmezsiniz. Neyse ki akşam, biraz rahatlamaya başlayabilmeniz için aileniz sizi yeterince oyalayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN