Bugün üzerinize düşeni yapma vakti! Koç, boğa, aslan, başak, akrep ve oğlaklar... İşte 28 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Bugün üzerinize düşeni yapma vakti! Koç, boğa, aslan, başak, akrep ve oğlaklar... İşte 28 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Nazik, sevgi dolu ve şefkatli bir insansınız. Sıcak ve misafirperversiniz de. Yine de bir şekilde kendinizi yalnız ve kimsesiz hissediyorsunuz. Bu, başkalarının sizi nasıl gördüğünden çok sizin kendinize nasıl davrandığınızla ilgili olabilir.

28 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son derece kararlı bir şekilde ilerliyor, harekete geçirdiğiniz bir planın tüm noktalarını tamamlamaya çalışıyorsunuz. Tükenme noktasına kadar kendinizi zorlamış olabilirsiniz ve bitiş çizgisini görmeye başladığınız için devam etmek istiyorsunuz. Oysa ara vermeniz önerilir. Kendinize nefes almak için bir şans verin. Belki meditasyon yapabilir ya da sizi dinlendirecek başka bir şey yapabilirsiniz. Yapmak zorunda değilsiniz elbette ama yaparsanız, o son turu başladığınız güç ve enerjiyle bitirmiş gibi olursunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İstediğiniz bir şey için kendinizi bir başkasıyla rekabet halinde görebilirsiniz. Karşı taraf arayışında sizin kadar dürüst olmayabilir. Başka bir deyişle, bunu gerçekleştirmek için abartmaya ve hatta yalan söylemeye istekli olabilir. Öte yandan, siz her yönden dürüstsünüz, ancak şimdi biraz kurnazlık yapmak da cazip gelebilir. Kim olduğunuzu ve değerlerinizin ne olduğunu düşünmeniz tavsiye edilir. Neyi savunduğunuzu, ne kadar etkileyici olduğunuzu ve istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilecek yeteneklerinizi hatırlayın. Dürüst olun.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gerçekten samimi bir yanıtı kaldıramayacağını düşündüğünüz biri için gerçeği yumuşatmanın eşiğinde olabilirsiniz. Bu kişi sizden açık bir yanıt istiyor olsa da, onu gerçeğin tamamını duymaktan aciz biri olarak görüyor olabilirsiniz. Belki de haklısınız, ama eğer soruyorlarsa ve siz de durumu iyi kavrayıp ona yardımcı olabilecek bir mesaj iletebiliyorsanız, dürüst olun. Tahmin ettiğinizden çok daha faydalı olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Nazik, sevgi dolu ve şefkatli bir insansınız. Sıcak ve misafirperversiniz de. Yine de bir şekilde kendinizi yalnız ve kimsesiz hissediyorsunuz. Bu, başkalarının sizi nasıl gördüğünden çok sizin kendinize nasıl davrandığınızla ilgili olabilir. İşler sizin için iyi gitmediğinde, incinmiş hissettiğinizde veya elde edemediğiniz bir şeyin özlemini çektiğinizde kabuğunuza çekiliyorsunuz. Bunun pek çok nedeni vardır. Bugün, hayalini kurduğunuz yakın ilişkiler idealini gerçekten istiyorsanız, üzerinize düşeni yapın. Oraya çıkın ve bunu istediğinizi gösterin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Belki de iş veya parayla ilgili bir konuda ileriye dönük bir karar verdiniz. Bu noktaya gelmek için tüm uygun adımları attınız, ancak yine de ne yapmaya karar verdiğinizi sorguluyor olabilirsiniz. Eğer bu kararı verirseniz, bunu hiç tereddüt etmeden yapmanız gerekir. Yolun her adımında kendinizden şüphe etmek yerine kendinizi yapmak istediğiniz şeye vermelisiniz. İnançla ilerlemek en güçlü yönteminiz olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda hayatınızın önemli bir alanıyla ilgili olarak bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Bu alan bir ilişki, kariyeriniz ya da işiniz, yaşadığınız yer vb. olabilir. Takıldığınız yer her neresi olursa olsun, hayatınıza çok daha fazlasını katabilecek bir yerdir, ancak siz bunun ötesine geçmekten korkuyor ya da rahatsız oluyorsunuz. Bugün, hayatınızın ideal anlamda nasıl olmasını istediğinizi hayal etmeye başlayın. Bunun için ne gibi değişiklikler gerekir? Buna ulaşmak sandığınız kadar karmaşık olmayabilir. Birkaç küçük değişiklik büyük bir fark yaratabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal hayatınız olmasını istediğiniz gibi değilse, bunun tek nedeni kendinizi daha fazlasına sahip olmaktan alıkoymanızdır. Belki de izole kalarak kendinizi cezalandırıyorsunuz ya da sizi sık sık dışarı çıkarmaya çalışan belirli bir gruba uymadığınızı hissediyorsunuz. Ya da belki de başka bir neden vardır, örneğin belirli insanlarla kurduğunuz ilişkinin izin verdiğinden daha özel kalmak istiyorsunuzdur. Bunun da bir çözümü var. Bu duyguların üstesinden gelebilir ve daha iyi bir seçenek arayabilirsiniz: Sizi gülümseten insanlarla vakit geçirmek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Birisi, gerçekten paylaşılması gerektiğine inandığınız bir bilgiyi paylaştığınız için size şüpheyle yaklaşıyor olabilir. Belki gerekçelerinizi sorguluyor, kıskanç olup olmadığınızı merak ediyor ya da durumu manipüle etmeye çalışıyordur. Yine de bildiklerinizi başkalarına ifade ederek iyi bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız, kendinizi kötü hissetmemeli veya başkalarının ne düşüneceği konusunda endişelenmemelisiniz. Gerçek her zaman bir yolunu bulur ve bu gerçek de bulacaktır. Yapılması gerektiğini bildiğiniz şeyi yapın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir grup arkadaşınız ya da aile üyeniz arasında endişe verici bir durumla ilgili gerçeği gören tek kişi siz olabilirsiniz. Belki diğerleri mutlu bir şekilde cahil kalmayı tercih eder ama bu sizin tarzınız değil. Fark ettiklerinizi zaten belirttiyseniz, diğerleri gerçeği görmeyi reddediyorsa yapabileceğiniz fazla bir şey yoktur. İşleri yoluna koymak için atabileceğiniz adımlar varsa, bunu yapın. Ama siz bu hedefe ulaşana kadar başkalarının size destek vermesini beklemeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İşler zorlaştığında güçlü olan sıyrılır geçer - ya da en azından bir atasözü bize bunu söyler. Bu her zaman doğru değildir. Bazen en akıllıca şey - ve aslında en zor olanı - sabırlı olmak ve harekete geçmek için doğru anı beklemektir. Bazen bu, dilinizi ısırmayı, öfkenizi tutmayı, sevmediğiniz insanlarla uğraşmayı gerektirir. Bugün, tekrar harekete geçmeden önce bir süre durup izlemek akıllıca olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Siz bir yardımseversiniz. Geri vermeye ve size ihtiyaç duyduklarında arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize yardım etmeye değer veriyorsunuz. Bazen bu tür kararları pratiklikten ziyade prensiplere dayanarak verirsiniz. Bugün biri sizden yardım isteyebilir ve siz de bu fedakarlığı yapmaya istekli olabilirsiniz, ancak bunu sadece o şekilde görünmek için yapılan bir fedakarlık olarak algılıyorsanız, belki de zamanınızı boşa harcamış olursunuz. Yardıma gitmeyi kabul etmeden önce iki kez düşünün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazen sizi istediğiniz bir şeyi elde etmekten veya arzuladığınız bir hedefe ulaşmaktan alıkoyan tek şey, onu hak etmediğinize inanmaktır. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, ne kadar çok insanla bağlantı kurarsanız kurun, ne kadar iyi çalışırsanız çalışın, eğer bir şeyi hak ettiğinize inanmıyorsanız, o şey elde edilmesi zor bir şey olarak kalabilir. En büyük hayallerinizden birinde yanlış giden şey bu olabilir. Bir sonraki adımınızı düşünmek yerine, istediğiniz şeye gerçekten layık olduğunuzu görmeye çalışın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN