Bülent Ersoy o isimle 20 yıl aradan sonra bir araya geldi: Kimse gözlerine inanamadı! "Ben bu işlerde hiç dikiş tutturamadım..."

Bülent Ersoy o isimle 20 yıl aradan sonra bir araya geldi: Kimse gözlerine inanamadı! "Ben bu işlerde hiç dikiş tutturamadım..."

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da oturduğu apartman dairesinin yanındaki camide okunan ezanın makamlarını beğenmediği için caminin imamını eve çağırıp makam dersi veren Bülent Ersoy, son olarak 'Kara Cuma' alışverişiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Diva bu kez de 20 yıl aradan sonra bir araya geldiği isimle adından söz ettirdi.

Türk sanat müziğinin 'Diva' lakaplı efsane ismi Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da oturduğu apartman dairesinin yanındaki camide okunan ezanın makamlarını beğenmediği için caminin imamını eve çağırarak makam dersi vermiş ve bu hareketiyle adından söz ettirmişti.

Ünlü sanatçı son olarak ise İndirim kampanyalarının başladığı Kara Cuma'da harcadığı para ile gündeme gelmişti. Diva Bülent Ersoy, indirim kampanyalarının olduğu Kasım ayının üçüncü haftasındaki 'Kara Cuma' da 286 bin TL harcamış, cilt bakım, kozmetik ürünleri ve yılbaşı süsleri satın alan Ersoy, yaşlanma önleyici kremlere 65 bin, nemlendiriciye 30 bin, 12 adet parfüme de 41 bin lira ödeyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Bülent Ersoy'dan 'Kara Cuma' alışverişi: Üç günde 286 bin TL harcadı

'Diva'nın 'Kara Cuma' alışverişi kısa süre içinde sosyal medyada gündem olurken bazı kullanıcılar 286 bin lira tutarında alışveriş yapan Bülent Ersoy'a "Biri Bülent Ersoy'a söylesin artık yaşlandı ne yapsa fayda etmez. Bu parayı harcamaya hiç mi acımadın?" şeklinde tepki göstermişti. Ünlü sanatçı bu kez de 20 yıl aradan sonra bir araya geldiği isimle adından söz ettirdi.

Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, Ordu’da katıldığı bir açılış sırasında 2002 yılında Antalya’da fotoğraf çekildiği iki kız kardeşle bir araya geldi. Altınordu ilçesinde bir iş yerinin açılışına katılan Ersoy, kurdeleyi AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ile birlikte kesti.

20 YIL SONRA SÜRPRİZ

Kurdele kesiminin ardından işletme sahipleriyle bir süre sohbet eden Ersoy, kendisiyle görüşmek isteyen iki kız kardeşle bir araya geldi. 20 yıl önce Antalya’da birlikte çekildikleri fotoğrafı gösteren iki kız kardeşin elindeki resimleri alan Ersoy, bir süre sohbet etti.

111.jpg

UĞURSUZ GELİRİM

Ersoy, kız kardeşlerden gelen 'Ablamın nikah şahidi olur musunuz' sorusunu "Ben yapamam, uğursuz gelirim. Ben bu işlerde hiç dikiş tutturamadım. Hepsi kaçtı gitti. Allah korusun bir terslik olur" diyerek yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN