Bülent Ersoy'dan Anıtkabir açıklaması

Bülent Ersoy'dan Anıtkabir açıklaması

Anıtkabir'i ziyareti sırasında kendisine şemsiye tutan subayın Hakkari'ye tayin edilmesinin ardından Bülent Ersoy açıklamalarda bulundu. Kendisinin katıldığı açılışta görev yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da Hakkari'ye gönderileceğini söyleyen Ersoy, mehter başını yanına çağırarak, "Sen yarın kovulacağını biliyor musun? Geldin, burada çaldın. Başını yedin, yarın Hakkari'desin" dedi.

Türk Sanat Müziğinin 'Diva'sı olarak bilinen Bülent Ersoy, bir açılışa katılmak üzere Bursa'ya geldi. Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki bir güzellik merkezinin açılışına katılan Ersoy, açılış kurdelesini şarkıcı Altay'la birlikte kesti. Konserden çıkıp Bursa'ya geldiğini söyleyen Ersoy, "Konser çok güzeldi. Üzüm salkımlarının ağacın belini büktüğü gibi, tıklım tıklımdı. Her yerden insan seli vardı" dedi.

1415742.jpg

'GECE YATARKEN BİLE RUJ SÜRERİM'

Bir muhabirin, "Sizi her zaman şık görüyoruz. Şıklığın olmazsa olmazı diyebileceğiniz, mücevherleriniz dışında ne var?" sorusu üzerine rujsuz dışarı çıkmadığını söyleyen Bülent Ersoy, "Yatarken bile mücevher takarım. Çok severim. Rujsuz hiç bir yere çıkamam. Makyaj yapmam, sadece ruj sürerim. Ten rengi de olsa rujumu hep sürerim. Gece yatarken bile sürerim" ifadelerini kullandı.

3776583.jpg

'BUNLARI DA HAKKARİ'YE SÜRECEKLER'

Bülent Ersoy, Anıtkabir'i ziyareti sırasında kendisine şemsiye tutan Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in, görevden alınarak Hakkari Yüksekova'ya tayin edilmesiyle ilgili de konuştu. Ersoy, açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da Hakkari'ye gönderileceği iddiasında bulundu. Mehter başını yanına çağıra Ersoy, "Sen yarın kovulacağını biliyor musun? Geldin, burada çaldın. Başını yedin, yarın Hakkari'desin. Gelmeyin, yanıma uğramayın" dedi. Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü:

"Açılışa Mehter Takımı da gelmiş. Sakın bunları da işlerinden atmasınlar. Bilemiyorum, onların ne yapacağı belli olmaz. Eyvah, bunlar da gidici. İnerken korkudan şemsiye tutan da olmadı. 'Aman, bunun yanına şemsiyeyle gitmeyelim. İşimizden oluruz' demişlerdir. Benim şemsiye tutanlarım var ama istemedim. Ama bunlar kesin gidici. Yarın bana bildirirsiniz, 'Haklıymışsınız. Hepsi birden Hakkari'ye sürüldü' diye bildirirsiniz."

Kurdele keserek güzellik merkezinin açılışını yapan Bülent Ersoy, Bursa'dan ayrıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bülent Ersoy, konser için gittiği Ankara’da, Anıtkabir’i ziyaret etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy’a bir askerin yağmurdan korunması için şemsiye tuttuğu görülmüştü. Bu durum ise sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisine neden olmuştu. Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasında şemsiye tutan Albay Hakan Osman Sert hakkında başlatılan soruşturmanın ardından Hakkari'ye gönderilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN