Bunu ilk kez duyacaksınız! O meyvenin meğer kabukları da yeniliyormuş, bu zamana kadar en vitamini yerini çöpe atmışız

Bunu ilk kez duyacaksınız! O meyvenin meğer kabukları da yeniliyormuş, bu zamana kadar en vitamini yerini çöpe atmışız

O meyvenin kabuklarını çöpe atan pişman olur! Bunu ilk kez duyacaksınız! Meğer kabukları bile yeniyormuş! Çöpe atmadan önce iki kez düşünün, şifa deposu...

Bağırsak sağlığınızı desteklemek için kabuklu kivi kullanmanın şaşırtıcı faydalarını duyunca şaşıracaksınız. Kabuklarını çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün, çünkü bu meyvenin sadece içi değil, kabukları da bir şifa deposu.

KABUKLU KİVİ TÜKETMENİN FAYDALARI

kabuklu-kivi-tuketmenin-faydasi.jpg

Yüksek lif içeriği, bağırsak hareketlerinizi hızlandırmada etkili olabilir ve sindirime yardımcı olan bu lifler aynı zamanda kolesterol seviyelerinizi düşürür.

Eğer kiviniz çok tüylü ise, kabuğundaki tüyleri fırçalayabilir veya traşlayabilirsiniz. Bu küçük önlem, kivinizin tüylerinden arınmış olmasını sağlarken, onu daha kolay tüketmenize olanak tanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN