Burayı görmeden emeklilik planı yapmayın! Buraya giden 10 yaş gençleşiyor...Muğla'nın az bilinen beldesi her şeyiyle mest edecek

Burayı görmeden emeklilik planı yapmayın! Buraya giden 10 yaş gençleşiyor...Muğla'nın az bilinen beldesi her şeyiyle mest edecek

Türkiye'nin her bir yanı birbirinden güzel yerlerle çevrili iken burası emeklilik planı yapmadan önce görmeniz gereken muazzam bir yer. İnsan buraya gidince adeta 10 yaş birden gençleşiyor. Muğla'nın beldeleri arasında olan ve az bilinen bu bölgeyi görünce çok seveceksiniz…

Muğla hem tarihi hem kültürel hem de doğal güzellikleriyle taşı toprağı çok kıymetli olan illerimiz arasında yer alıyor. Muğla merkezden en kutudaki köyüne kadar her yer insana huzur veriyor. Lakin bazı beldeler doğal güzellikleriyle diğerlerini biraz daha geride bırakıyor. Bunlardan biri de Muğla’nın az bilinen o beldesi. Yolcu 360’da yer alan bilgilere göre, denizi ve huzurlu atmosferiyle son zamanlarda ilgi gören bu yer sizin de favoriniz arasına girebilir.

yeni-proje-22-001.jpg

MUĞLA’DA CENETTEN BİR KÖŞE

Turizmi olan katkısıyla bilinen Muğla birbirinden farklı beldeleriyle tatil cenneti olmaya devam ediyor. Bu beldeler arasında en çok tercih edilenlerden biri ise Ören oluyor. Maldivler’i aratmayan denizi, birbirinden güzel balık restoranları, uzun sahil şeritleri, yemyeşil doğası buraya adım atanları resmen masalların içerisine sürüklüyor. Özellikle de ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde sakin olan bu belde kafa dinlemek isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor yaklaşık 12 km kıyı şeridi olan sahilinde denizin dalga sesini dinlemek ve masmavi gökyüzünün altında güzel bir yolculuğa çıkmak size çok iyi gelecek.

yeni-proje-23-001.jpg

HUZUR BULMAK İSTEYENLERİN ADRESİ

Ören, sessiz ve sakin bir belde olduğu için gece hayatı sevenlerin çok tercih edeceği bir yer değil. Burası kafa dinlemek isteyenlerin tüm gün denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin adresi. Sakin olan bu beldede şehrin kaosundan, kalabalığından, yorgunluğundan kurtulmak oldukça basit.

yeni-proje-24-001.jpg

Bir kısmı taşlık bir kısmı kum olan sahil şeridinde denize rahatlıkla girmek istiyorsanız taşlık olan kısımlar için yanınıza deniz ayakkabınızı almanızı tavsiye ediliyor. Öte yandan oldukça berrak denizi insanı adeta bırakmıyor. Belediyelerin uygun bir ücrete şezlong ve şemsiye kiraladığı bu yerde saatlerce rahatlıkla vakit geçirebilirsiniz.

yeni-proje-25.jpg

EGE MUTFAĞINA DOYABAİLİRSİNİZ

ege'nin zeytinyağlılarına, mezelerine, balıklarına ok tam olarak burada koyabilirsiniz. Denizden çıkan birçok çeşidi tadabileceğiniz restoranların bulunduğu bu yerde taptaze mezeler ziyafet dolu bir akşamınızı eşlik edebilir. Öte yandan sabah kahvaltısı için belediyenin çay bahçesini tercih edebilir ve denize karşı güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN