Burcu Kıratlı'dan eski eş Sinan Akçıl'a bomba hamle! Nikah şahidiyle yakınlaştı

Burcu Kıratlı'dan eski eş Sinan Akçıl'a bomba hamle! Nikah şahidiyle yakınlaştı

Sinan Akçıl ile 2. kez nikah masasına oturan fakat evliliğini sürdüremeyen Burcu Kıratlı hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçen günlerde adı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışan Akçıl'dan sonra Kıratlı'dan da bir hamle geldi. Nikah şahidi Mustafa Tatlıcı'yla aşk yaşadığı iddia edilen Kıratlı bakın nasıl görüntülendi?

Şarkıcı Sinan Akçıl ile boşandıktan sonra tekrardan evlenen Burcu Kıratlı, 2. kez tekrardan nikah masasına oturmuştu. Çift 2. kez de evliliklerini yürütemedi ve boşandı. Eski eşi Sinan Akçıl'ın adının Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmasından sonra Burcu Kıratlı'dan da şaşırtan bir hamle geldi.

burcu.jpg

BURCU KIRATLI'DAN SİNAN AKÇIL'A BOMBA HAMLE

Geçen hafta iş insanı Fırat Bozfırat’ın düğününe katılan Burcu Kıratlı, düğünde 2. evliliği sırasında nikah şahitliğini yapan Mustafa Tatlıcı’yla görüntülenmişti.

aleyna.jpg

Bu görüntülerden sonra Kıratlı ile Tatlıcı'nın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Nikah şahidi ile adı anılan Kıratlı ise henüz bu konuda açıklama yapmadı.

burcukiratli.jpg

ESKİ EŞİYLE ADI ÇIKAN ALEYNA'YI SİLDİ

Eski eşi Sinan Akçıl'ın adının Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikoduların karışmasından sonra takip ettiği Kalaycıoğlu'nu sosyal medyadan takibi bıraktı. Kıratlı'nın bu hamlesi tepki olarak yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN