Burcunuza göre hangi saç modelini kullanmalısınız? İşte burcunuza göre en iyi saç modelleri

Burcunuza göre hangi saç modelini kullanmalısınız? İşte burcunuza göre en iyi saç modelleri

Astroloji, saçlarınız konusunda kısadan uzuna, modadan klasiğe, bir sonraki görünümünüze karar vermenize yardımcı olabilir. Astrologlar, burcunuza göre denemeniz gereken saç modelini sizlere söylüyor.

Görünümünüzü değiştirmek istediğinizde hangi saç stilini deneyeceğinize karar vermek zor olabilir. Pek çok modaya uygun yeni stil mevcut olduğundan, aşırı bilgi yüklemesi yaşamak kolay olabilir. Yeni bir şey yapma havasındaysanız ancak nereden başlayacağınızdan veya hangi saç kesiminin size en uygun olacağından emin değilseniz, neden astrolojinin karar vermesine izin vermiyorsunuz? Astroloji, kariyeriniz, aşk hayatınız ve daha pek çok konuda kararlar almanın popüler bir yoludur. Ve imza tarzınız gibi , burcunuz da kişiliğinizin bir yansıması ve enerjinizin bir yansımasıdır. Bu nedenle, yeni görünümünüzü bulmak için güneş burcunuzu kullanmak mantıklıdır. İşte her burç için en iyi saç kesimleri.

1-010.jpg

KOÇ (21 MART – 20 NİSAN): KLASİK PERİ

Cesur, kendine güvenen ve maceracı Koç, hemen hemen her saç stilini kolaylıkla yapabilir. Hayatta daha büyük riskler almaktan korkmuyorsunuz , buna tatlı buklelerinize sert bir şeyler yapmak da dahildir. Sizin için mükemmel saç stilini seçmeye gelince, ateşli kişiliğinizi kucaklamanıza izin verecek bir şey arıyorsunuz. Büyük kesimi elde etme fikriyle oynuyorsanız, klasik bir peri kesimi, şık ve ifadeye layık olanın mükemmel karışımıdır.

2-007.jpg

BOĞA (21 NİSAN – 21 MAYIS): FRANSIZ BOB

Boğa, denenmiş ve gerçek klasiklerin aşığısınız ve yeni bir görünüm seçerken sade ama zarif zevkinizi yansıtan bir stil istiyorsunuz. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs'ün yönettiği burç olarak, şehvetli ve gerçekçi doğanızı kucaklayan bir görünüme ihtiyacınız var. Bu yüzden tatlı bir Fransız bob sizin için mükemmel bir seçimdir. Bu mantıklı ama şımarık kesimin modası asla geçmez ve bakımı inanılmaz derecede kolaydır.

3.jpg

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN): TAZE ÜFLEME

Girişken, çekici ve her zaman hareket halindeyken, dışa dönük kişiliğinizi ifade eden bir saç stiline ihtiyacınız var. Arada bir büyük bir karar vermekten ve işleri değiştirmekten korkmuyorsunuz. Sizin için en iyi stili seçmeye gelince, ikili doğanızı oynamanıza izin veren bir şey arayın. Bir dahaki sefere plansız bir salona girdiğinde, yeni bir patlama istemeyi dene. Bu muhteşem stil, dışarıda bir gece eğlence yapmak için harika görünüyor veya hareket halindeyken yukarı çekiyor. Ve fikrinizi çabucak değiştirmeye meyilli olduğunuzdan, büyük bir taahhütte bulunmadan görünümünüzü değiştirmek için bir patlama, kalıcı olmayan mükemmel bir yoldur.

4.jpg

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ): ROMANTİK DALGALAR

Duygusal, empatik, duyarlı ve arkadaş canlısı, sen kelimenin tam anlamıyla umutsuz bir romantiksin, Yengeç. Sizi tanıyan herkese sıcaklık, rahatlık ve güvenlik yayarsınız, bu nedenle hassas, tatlı yanınızı iltifat etmek için bir saç kesimine ihtiyacınız var. Romantik dalgalar, size önde gelen bir hanımefendi dokunuşuyla kapı komşusu havası verecek. Bu rahat, Eski Hollywood stiliyle buluşuyor şık, zahmetsiz ve kişiliğiniz için mükemmel.

5.jpg

ASLAN (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS): 90'LARIN SÜPER MODEL SAÇLARI

Hayat söz konusu olduğunda, yaptığınız hiçbir şey basit veya abartısız değildir; sahnenin merkezinde olmak için doğdunuz. Zodyak'ın göz kamaştırıcısı olarak herkesin dikkatini çeken ve kendini ifade eden bir saç modeli arıyorsun. 90'ların uzun ve hacimli süper model stili, hissettiğiniz kadar cesur görünmenizi sağlayacak. Bu kabarık tatlı kilitler tam da ihtiyacınız olan dramaya sahip ve sizi ana cazibe merkezi gibi hissettirecek.

6.jpg

BAŞAK (22 AĞUSTOS – 23 EYLÜL): KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KESİMİ

Çalışkan, detay odaklı ve titiz olan Başaklar, her zaman en küçük ayrıntılara dikkat eder. Daha mantıklı işaretler arasındasınız ve saçınız söz konusu olduğunda deneme veya dürtüsel davranma eğiliminde değilsiniz. İşleri düzenli tutmayı seven bir işaret olarak, şık minimalist tarzınızı yansıtan bir saç kesimine ihtiyacınız var. Köprücük kemiği kesimine girin, klasik olduğunu kanıtlayan bir görünüm sıkıcı olmak zorunda değildir. Bu zahmetsiz saç modeli, nasıl daha çok çalışacağınızı ve daha çok nasıl oynayacağınızı bildiğinizi göstermek için mükemmeldir.

7.jpg

TERAZİ (23 EYLÜL – 23 EKİM): TATLI VE İNCE SAÇAK

Flörtöz, girişken ve azimli, her zaman hareket halindesin, Terazi. Estetik ve güzellik gezegeni Venüs'ün yönettiği, detaylardaki ince gözünüz ve kusursuz zevkiniz ile tanınırsınız. İster dünyanın her yerinde jet sosyetede, ister bir partide odada çalışıyor olun, her durumda iyi görünen bir saç stiline ihtiyacınız var. Bağımsızlık senin işin, bu yüzden büyük bir taahhütte bulunmak zorunda kalmadan bir açıklama yapmak istiyorsun. Dalgalı kaküllere sahip yumuşak ve romantik parlak dalgalar için en uygunsunuz, çünkü çok fazla çaba harcamadan zahmetsizce şıklar.

8.jpg

AKREP (24 EKİM – 22 KASIM): RENK POPU

Gizemli, güçlü ve baskın olan Akrepler, gerçekten azılı bir tarza nasıl sahip olacaklarını bilirler. Hayattaki değişken yeteneklerinle tanınırsın, bu yüzden günün sonunda, uygun gördüğün herhangi bir saç stilini gerçekten sallayabilirsin. Ama sıra dışı olanın üstesinden gelmekte ustasın, bu yüzden kısa stiller her zaman senin için çekici. Ancak, gerçekten dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız, renkli bir saç boyası özellikle sizin için mükemmel. Zodyaktaki en keskin işaretlerden biri olarak, bir Akrep için mükemmel bir anlam ifade ediyor.

9.jpg

YAY (23 KASIM – 22 ARALIK): MODERN KEFAL

Zodyakın maceracısı olarak, her şeyin hızla değişmesine ve yumruklarla yuvarlanmasına alışkınsınız. Tek bir yerde çok uzun süre oturmaktan asla memnun değilsiniz ve aynı saç stilini spor yapmak için de aynı şey geçerli. Saçlarına takılan diğer işaretlerin aksine, renk ve stiller denemeyi hayatın harika maceralarından biri olarak görüyorsunuz. Onu değiştirmek istiyorsanız, modern kefal sizin için nostalji ve sinirli cazibenin mükemmel bir karışımıdır. Bu şık tüylü kesimin en iyi yanı, hareket halindeyken stil oluşturmanın ne kadar kolay olduğudur - bu, gezici yaşam tarzınız için mükemmeldir.

10.jpg

OĞLAK (23 ARALIK – 20 OCAK): UZUN RETRO DALGALAR

Oğlak, ne kadar çok çalışırsan çalış, maceracı bir yanın da var. Yeni bir saç modeli seçmeye gelince, daha eğlenceli yönünüzü vurgulayan ve aynı zamanda ciddi olduğunuzu gösteren bir şeye ihtiyacınız var. Kendinizi nihai patron bebek gibi hissettirecek yeni bir saç arıyorsanız, retro dalgalar sizin için mükemmel bir seçimdir. Bu klasik tarz sizin için harika bir saç kesimi Oğlak, çünkü toplantı odası veya arkadaşlarınızla bir gece geçirmek için şekillendirilebilecek zamansız, havadar bir görünüme sahipler.

11.jpg

KOVA (20 OCAK-18 ŞUBAT): SİNİRLİ UNDERCUT

Biraz vahşi bir çocuksun Kova. Statükoya meydan okumayı ve kutunun dışına çıkmayı seviyorsunuz. Zorlu güzellik standartları söz konusu olduğunda, risk almaktan ve bir açıklama yapmaktan korkmuyorsunuz. Kendinizi ifade etmenin yeni bir yolunu arıyorsanız, keskin bir alttan kesim mükemmel bir seçim olabilir. Alt kesimi bu kadar benzersiz yapan şey, stilistinizin saçınıza farklı tasarımları tıraş edebilmesi ve sizin kadar eksantrik bir görünüme sahip olmanızı sağlamasıdır.

12.jpg

BALIK (19 ŞUBAT-20 MART): SHAGGY OMUZ KESİMİ

Balıklar, çabuk duygusallaşan romantik ruhlardır. Saçınız da dahil olmak üzere en küçük şeyler hakkında bile çok duygusalsınız. Balıklar görünüşünüzü değiştirmek istemeleri çok sık değildir, ancak bunu yaptığınızda sık sık büyük ve dramatik bir değişime gidersiniz. Tatlı ve şımarık bir saç modeli arıyorsanız, tıpkı sizin gibi, kuaföre bir dahaki gidişinizde tüylü bir omuz kesimi isteyin. Bu güzel saç modeli sizi hafif ama çekici hissetmenizi sağlayacak. Omuz hizasında bir saç kesimi gurur verici ve eğlencelidir, bu yüzden bu Balıkların denemesi için mükemmel bir saç modelidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN