Büşra Pekin'e 15 kilo Verdiren Sır! Bakın Diyetsiz Nasıl Zayıflamış?

Büşra Pekin'e 15 kilo Verdiren Sır! Bakın Diyetsiz Nasıl Zayıflamış?

Oyuncu Büşra Pekin kısa sürede 15 kilo verdiği diyetini açıkladı. Güzelliği ve fit hali ile sevenlerinin dikkatini çeken Pekin, kilo vermek için basit 3 yöntemi sırayla paylaştı. İşte 39 yaşında güzel oyuncunun hızla kilo vermesini sağlayan 3 etken.

Başarılı oyuncu Büşra Pekin verdiği kilolar ile gündemden düşmüyor. 39 yaşındaki güzel oyuncu nasıl kilo verdiğini açıkladı. Her hangi bir zayıflama operasyonu geçirmeyen Peki 3 maddede 15 kiloyu zayıflamanın sırrını verdi. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve formuyla da dikkat çeken Büşra Pekin, 3 besinden uzak durun diyerek fit vücudunu neye borçlu olduğunu sevenleri ile paylaştı. İşte Büşra Pekin'in 15 kilo vermesini sağlayan diyet.

busrapekin.jpg

15 KİLO VEREN BÜŞRA PEKİN SIRRINI AÇIKLADI

Hayatımıza Çok Güzel Hareketler Bunlar ile giren Büşra Pekin, oyunculuk alanında kendini kanıtladı. Geçen yıllara rağmen başarılarına yenisini ekleyen güzel oyuncu sağlığını ve kilolarını da kontrol altına aldı. Son dönemlerde verdiği kilolar ile herkesi şaşırtan Pekin, nasıl 15 kilo verdiğini açıkladı. Özellikle kilo vermek isteyenlere 3 besinden uzak durun diyen Pekin, yeni haliyle beğeni topladı. 39 yaşındaki başarılı oyuncu verdiği kilolarla başka birine dönüştü.

busrapekin1.jpg

SON HALİ SEVENLERİNDEN TAM NOT ALDI

Son zamanların en çok merak edilen ve aranan isimler arasında yer alan Büşra Pekin, tiyatro, sinema ve dizi projelerine tam gaz devam ediyor. En son merhum türkücü Dilberay'ın hayatını anlatan bir film projesinde oynayan Büşra Pekin son zamanlarda verdiği kilolarla gündeme oturdu.

busrapekin2.jpg

15 kilo veren genç yıldız adeta bambaşka birisi haline bürünürken sevenleri tarafından da tam not aldı. Büşra Pekin'in fazla kilolarından kurtulmak için sebze ağırlıklı beslendiği öğrenildi. İşte ünlü oyuncunun uzak durduğu besinler.

busrapekinzayiflaama.jpg

15 KİLO VERDİREN 3 ETKEN

Şekerli ve gazlı içecekler içmedi: Diyet sırasında şekerli ve gazlı içeceklerden uzak durdu. Mineral bakımından zengin olan maden suları ve suyu bol bol tüketti.

Tatlıdan yemedi: Tatlılardan uzak durdu. Tatlı istediğini ise meyveli yoğurt tüketerek giderdi. Ve bu da hızla kilo almasını önledi.

Abur cubura veda etti: Gofret, bisküvi, çikolata gibi abur cuburları tamamen kesen Büşra Pekin diyet boyunca kalorisi yüksek bu besinlerden uzak durdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN