Büşra Pekin'in zayıflama sırrı açıklandı! 5 kuralda 15 kilo verdiren tarif... Kısa sürede tığ gibi olun!

Büşra Pekin'in zayıflama sırrı açıklandı! 5 kuralda 15 kilo verdiren tarif... Kısa sürede tığ gibi olun!

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden birisi olan Büşra Pekin'in yeni hali takipçilerini şok etti. Yaptığı diyet ile 15 kilo birden veren Büşra Pekin estetik iddialarını yalanladı. Zayıflamanın sırrını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu 5 kural açıkladı. Uyguladığı tarifi paylaşarak zayıflamak isteyen insanlara idol olduğu dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

15 KİLO VERDİREN DİYET!

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Büşra Pekin sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor. İzleyicilerin sevgisini kazanan güzel oyuncu daha öncesinde aldığı kilolar ile gündeme gelmişti.

Daha sonrasında özel hayatıyla birçok kez gündeme gelen Büşra Pekin verdiği kiloları kısa bir süre içerisinde geri verdi. Yaşanan değişiklikler ile birlikte şaşkına dönen takipçilerinin arzusu üzerine kilo vermeye dair detayları paylaştı.

Kısa sürede 15 kilo vermeyi başaran Büşra Pekin zayıflama süreci ile birlikte programı kademe kademe açıklayarak hayranlarını mutlu etti. Kilo vermek için 3 öğün yemek yenilebileceğini açıklayan Büşra Pekin 5 madde ile birlikte yapılması gerekenleri açıkladı. İşte Büşra Pekin diyetinin tüm detaylar...

6208bbe9ed13441560e082a9.webp

BÜŞRA PEKİN DİYETİ İLE ZAYIFLAYIN!

Düzenli Spor

Büşra Pekin diyeti için öncelikle spor yapmanız gerekir. Spor yapmak kilo verme sürecinde en kritik etkenlerden birisi olduğu açıklandı. Spor ile birlikte metabolizmayı hızlandırdığını belirten güzel oyuncu kalori yakımını en üst seviyeye kadar yükselttiğini belirtti.

Şekerli ve Gazlı İçeceklerden Uzak Durun

Diyet esnasında şekerli veya gazlı içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklama ile maden suyu ve suyun tercih edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Tatlılardan Uzak Durun

Diyet esnasında yoğun bir şekilde tatlı yemekten kaçınmanız gerekir. Tatlıdan uzak durduğunu açıklayan Büşra Pekin'in canı tatlı çektiğinde meyveli yoğurt yediğini belirtti.

Abur Cubur Tüketiminden Kaçının

Sağlığınız açısından zararlı olan, bir faydası olmayan, kalorisi yüksek olan tüm yiyecek ve içeceklerden uzak durulması gerektiğini açıkladı. Büşra Pekin bu şartları sağlayarak hızlı bir şekilde kilo verilebileceğini ifade etti.

Ketojenik Diyet Öneriliyor

Kilo vermek isteyen takipçilerine ise Ketojenik diyeti önerdi.

Ketojenik Diyet Nedir?

Ketojenik diyet karbonhidratın alımını azaltılması, protein ve yağ tüketiminin artırılmasıyla yapılan bir beslenme şeklidir. Ketojenik diyet ile vücut enerji için yağ yakmayı tercih eder ve zayıflama sürecini hızlandırır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN