Büşra Pekin'in zayıflama sırrı belli oldu! Eski halinden eser kalmadı: Sihirli değnek değmiş gibi oldu!

Büşra Pekin'in zayıflama sırrı belli oldu! Eski halinden eser kalmadı: Sihirli değnek değmiş gibi oldu!

Ekranlarının bilinen yüzü Büşra Pekin, verdiği kilolarıyla gündeme damgasını vururken dikkatleri üzerine çekti. Pekin, son dönemlerde değişimiyle beraber dillerde yer alırken estetik iddiaları ortaya atıldı. Büşra Pekin'in nasıl zayıfladığı merak konusu olurken başarılı isim güzellik sırlarını açıkladı.

Güzel oyuncu Büşra Pekin, hem kariyeri em de özel hayatıyla sık sık gündeme gelirken değişimi ise merak konusu oldu. Son dönemlerde birçok kişi tarafından Pekin'in estetik yaptırdığı iddia edilse de ünlü isim röportajında her şeyi tek tek yanıtladı. Hakan Gence'ye konuşan Pekin'den dikkat çeken itiraflar geldi.

Büşra peki estetik

Projeden ötürü kilo alıp vermelerinin olduğunu söyleyen Pekin, Dilberay filmi için kilo almam gerekti aldım, Kolonya Cumhuriyeti filmi için kilo vermem gerekti verdim ifadelerini kullandı. Filmler arasında zaman olarak süreç olduğundan proje için gerekli çalışmaları hazırlayan Pekin, Çok Güzel Hareketler zamanıyla bugünün arasında yıllar olduğunu hatırlatarak sadece 5-6 kilo fazlası olduğunu belirtti.

Büşra pekin değişimi

Vücudunun üst bölümü ve yüzünde kilo alıp vermeler belli olurken bu nedenle en kilolu haliyle bu zamanda arasında 12 kilo fark olduğunu söyleyen Pekin, şu zamanda bile kiloluyum ve bu da projeden ötürü bilgisini verdi.

Büşra pekin nasıl kilo verdi

Estetik haberleri hakkında konuşan başarılı isim, her kadın gibi güzel olduğunu belirterek söze başlarken projeler için tarzından tutup her şeyi değiştirdiğini söylerken her sene kendisini geliştirmeye ve en iyisi olmak için kendine söz veren Pekin, burnunda sağlıktan ötürü bir neden olduğundan Hollywood yıldızlarının uyguladığı dokunuşu yaptırdığını itiraf etti. Canlandıracağı karaktere özel olarak oyuncu botoksu yaptırdığını söylerken dudaklarında ve yanaklarında bir şey olmadığını vurguladı. Film setlerinde takılan gerginleştirici bantlardan ötürü algılar çoğalırken Pekin, estetiğe karşı olmadığını açıkladı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN