"Bütün erkeklerden nefret ediyorum" demişti! Demet Akalın'dan Müge Anlı'daki Nazmiye'ye olay yaratacak yorum!

"Bütün erkeklerden nefret ediyorum" demişti! Demet Akalın'dan Müge Anlı'daki Nazmiye'ye olay yaratacak yorum!

Başarılı televizyoncu Müge Anlı'nın sunduğu hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son günlerde ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye gündem oluyor. Yaptığı yorumlar ile adından sıkça söz ettiren Demet Akalın'ın Nazmiye hakkındaki sözleri sosyal medyada damga vurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son günlerde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılıyor. Kız kardeşi Nazmiye'nin yaptığı açıklamalar sosyal medya ahalisi tarafından yakından takip ediliyor.

nugeee.jpg

Fenomen haline gelen programda Nazmiye’nin yayındaki güvenlik görevlisine mesaj atması herkeste şoke etkisi yaratmıştı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın da konuya kayıtsız kalamadı.

Açıklamalarıyla sık sık dikkat çeken Akalın "Şuna dünya güzeli deyip durmayın be! Dişlerini bile fırçalamamış!" yorumuyla sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Akalın’a hak verirken bazı kullanıcılar ise sert üslubunu eleştirdi.

demoooo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN