"Bütün erkeklerden nefret ediyorum" sözleriyle gündem olmuştu! Müge Anlı canlı yayında patladı! "Azıp kudurmuşsunuz..."

"Bütün erkeklerden nefret ediyorum" sözleriyle gündem olmuştu! Müge Anlı canlı yayında patladı! "Azıp kudurmuşsunuz..."

Yıllardır ekranlarda sevilerek izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Müge Anlı'nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan programda Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye, sık sık gündeme geliyor. "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" diyen Nazmiye'nin programın güvenlik görevlilerinden olan Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığı ortaya çıktı.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen ilginç konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken kız kardeşi Nazmiye'nin söyledikleri sık sık gündem oluyor.

Programa katılan Nazmiye'nin canlı yayında olaylara müdahale etmek için yanında oturan güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı. Nazmiye, mesaj atmadan bir gün öncesinde ise "Bütün erkeklerden nefret ediyorum. Şuram erkeklere karşı nefret dolu" demişti.

nefret.jpg

Bunu öğrenen Müge Anlı adeta şoka girdi. "Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyen Müge Anlı Nazmiye'nin "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığını açıkladı.

"Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma." diyen Müge Anlı açıklamasında "Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz" cümlelerine yer verdi.

muge-anlis.jpg

Anlı daha sonra güvenlik Yılmaz'ın "Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hangi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz" şeklinde bir cevap yazdığını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN