Büyük tuzak! Telefonuna baktığında gördüklerine inanmadı! 94 Bin TL'sini kaptırdı! "Stres atayım dedim, şok oldum"

Büyük tuzak! Telefonuna baktığında gördüklerine inanmadı! 94 Bin TL'sini kaptırdı!  "Stres atayım dedim, şok oldum"

İstanbul'da yaşayan ve isminin Mustafa Çoban olduğu öğrenilen kişi gittiği eğlence mekanında hayatının şokunu yaşadı. Canı çok sıkkın olduğu için biraz kafa dağıtmak isteyen Çoban, bir gece kulübüne gitti. Çoban'ın iddiasına göre kartını emanet ettiği garson, onu 94 Bin TL'sinden etti. 5 bin liralık hesabı 94 bin lira olarak ödedi. Düştüğü tuzak ise duyanları şoke etti.

Mustafa Çoban, İstanbul'da bir eğlence mekanına gitti. Stres atmak için giden Çoban, orada hayatının şokunu yaşadı. Mustafa Çoban hem eğlenmek hem de kafa dağıtmak için Ataşehir'de bir gece kulübüne gitti. Tüm parasını kaptıran Çoban, yaşadıklarını Show Haber'e anlattı.

Mustafa Çoban, alkol aldıktan saatler sonra onunla ilgilenen garson yanına geldi ve hesabı getirdi. Çoban’a eğlence mekanında kurulan tuzaktan habersiz kartıyla hesabı ödedi.

markejt.jpg

Çoban, “Ben hesap istemeden hesap geldi. İşte nakitte ihtiyacımız var dedi, çekmem gerekiyor dedi. Ben de buyur çek dedim o anda da şifreyi öğrenmiş oldu. Taksiye binip eve geldim ondan sonra o geceye ilişkin hiçbir şey hatırlamıyorum. O gece fark etmedim” dedi. Şifreyi öğrenen garson da kartla dışarıya çıktı."

94 BİN LİRA ÇEKİLMİŞ

"Sabah uyandığında da ise hesaplarını kontrol etmek isteyen Çoban internet bankacılığına girdiğinde ise asıl şoku yaşadı. Çünkü kredi kartından ondan habersiz tam 94 bin lira para çekilmişti. Hesap hareketlerini kontrol ettiğinde üçer dakika arayla sürekli çekim yapıldığını gördü. Kredi kartından alışveriş yapar gibi harcama yapılmıştı. Çoban bir marketin post cihazında kartının boşaltıldığını söyledi."

‘STRES ATAYIM DEDİM, ŞOK OLDUM"

Çoban şu sözleri kullandı: “3 dakika, 7 dakika arayla kartımı boşaltmışlar. 5 bin lira tutan hesabım 94 bin liraya mal oldu. Soygun, gasp, hırsızlık… Hak etmediği bir parayı çalıyor benden, benim haberim olmadan, şok oldum! Acaba ben gazinoyu mu kapattım? Bu kadar ne yaptım ben. Bir stres atayım bin 500, 2 bin lira harcayayım bir gece dedim”

meg.jpg

MEKAN SAHİBİNDEN İSTEDİĞİ YANITI ALAMADI

Olayın ardından mekan sahibini arayan Çoban istediği yanıtı almadı. Mekanın sahibi de ‘bizle alakası yok mekanda çalışan yanımızda çalışan bu müşterimizin kartını boşaltmış’ dedi. Tek bir gece için 50 misli fatura ödediğini söyleyen Mustafa Çoban suç duyurusunda bulunarak ‘Bu işin peşini bırakmayacağım’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN