Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Kübra bomba gibi geliyor! İlk tanıtım videosu esti geçti, o tarihte herkes ekran başına...

Son dönemde birbirinden özel projelere imza atan Çağatay Ulusoy yepyeni bir projeyle yeniden dijitale izleyiciler karşısına çıkacak. Yeni dizisi Kübra, bomba gibi geliyor desek yeridir. Dizinin ilk tanıtım videosu şimdiden ilgi çekerken, herkesi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yer aldı projelerle izleyicileri her defasında kendine hayran bırakmayı başarıyor. Uzun süredir ana akıma proje yapmayan genellikle dijitalde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu son dizisi Terzi’den sonra yine dijitalde bu kez “Kübra” dizisiyle izleyici karşısına çıkacak.

TARİH DUYURUSU YAPILDI

Afşin Kum'un Kübra isimli romanından uyarlan, yönetmenliğini Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yaptığı dizi, 18 Ocak 2023 tarihinde Netflix’te izleyici karşısına çıkacak. Söz konusu dizinin uyarlandığı romanda, bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu’nun hikayesi anlatılıyor. Biraz gerilim biraz felsefi unsurlar sunan roman, okuyucuların büyük ölçüde dikkatini çekmişti. Dizinin ise nasıl olacağı merak ediliyor.

yeni-proje-28.jpg

GÖKHAN’IN HİKAYESİ EKRANLARDA OLACAK

Dizide, mahallenin sevilen, saygılı ve inançlı genç delikanlısı Gökhan’ın hikayesi anlatılıyor. Gökhan, sanal bir arkadaş grubunda kendisine eş arıyor. Söz konusu bu grupta Kübra isimli bir kullanıcıdan aldığı mesajlar sonrasında hiç beklemediği bir yola giriyor. Kübra, Gökhan’a kimsenin bilmediği olaylar hakkında bazı bilgiler aktarıyor. Bu ikili arasında geçen mesajlaşma gün geçtikçe Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşüyor. Lakin söz konusu bu yolculukta yanında duranlar kadar karşısında duranlar da ortaya çıkıyor.

yeni-proje-29.jpg

“BENİM İÇİN ÖZEL BİR PROJE”

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Kübra hakkında, "Kübra, benim için çok özel bir proje. Hem karakterim hem de hikaye çok farklı ve ilgi çekici. Dizide, gerçeklik ve hayal arasındaki ince çizgiyi sorgulayacağız. Umarım izleyiciler de bizim kadar heyecanlanır ve keyif alır” demişti.

yeni-proje-30.jpg

OYUNCU KADROSU GÜMGÜR GÜMBÜR

Dizinin diğer oyuncuları arasında Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizide Aslıhan Malbora, Gökhan’ın hayatının aşkı Zeynep’i canlandırıyor. Usta oyuncu Nazan Kesal, Gökhan’ın annesi Şerife karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu ahsen Eroğlu, Gökhan’ın sanal arkadaşlık grubundaki en yakın arkadaşı Ceren olarak karşınıza çıkıyor. Ahmet mümtaz Taylan ise, Gökhan’ın gizemli yolculuğunda bulunan hoca karakterine hayat veriyor. 18 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak olan dizi 10 bölümden oluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN