Çağla Şıkel, 3 gün boyunca gözünü hiç açmadı! Ünlü modelin 'Karanlık inziva' deneyimi tepki çekti!

Çağla Şıkel, 3 gün boyunca gözünü hiç açmadı! Ünlü modelin 'Karanlık inziva' deneyimi tepki çekti!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Sosyal medya hesabından yaşadığı ilginç deneyimleri de paylaşan Çağla Şıkel, her geçen gün takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Şikel, ilginç bir ritüele dahil oldu. "Karanlık inziva"da gözleri bantlı şekilde 4 gün geçiren Şıkel, o anları Instagram'dan paylaştı. Takipçileri şoke oldu…

Ünlü model Çağla Şıkel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce buz banyosu deneyimiyle günlerce konuşulan ünlü model bu kez de karanlık inziva deneyimine dikkatleri üzerine topladı.

capf.jpg

'Kalbiyle yaşamanın önemini' vurgulamak adına dört gün boyunca gözlerini kapatarak yaşayan Şıkel'in karanlık inziva deneyimine tepki çekti.

44.jpg

Şıkel ritüel sonrası yaşadıklarını ise paylaşımına düştüğü şu not ile anlattı. "Sadece kendimle olan bir yolculuk... Bilinmezliğin derinliğinde boğulmadan her adımı her karışı keşfeder gibi."

cagsf.jpg

Ünlü model Şıkel, paylaşımının altına şu açıklamayı da yazdı: "Bilinmezliğe atılan ilk adımlar, çocuksu bir heyecan.. Anlatılmaz bir deneyim… Ama bunun bir oyun olmadığını anladığım anları gün içinde paylaşacağım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN