Çağla Şikel fiyatlara isyan etti! 200.000 TL'ye ayakkabı mı olur? “Bu fiyata almam”

Çağla Şikel fiyatlara isyan etti! 200.000 TL'ye ayakkabı mı olur? “Bu fiyata almam”

Son günlerde magazin gündeminde sık sık adı geçen ünlüler arasında yer alan Çağla Şikel oğlu Kuzey ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Koleksiyon ayakkabıların bulunduğu bir mağazada kameralara yansıyan güzel manken ayakkabı fiyatlarını görünce isyan etti.

Son günlerde sevgilisi Nail Gönenli ile sık sık magazin gündeminde yer alan Çağla Şikel Etiler'de oğlu ile alışveriş yaparken görüntülendi. Yüzünün güldüğü görülen Çağla Şikel'in sevgilisine aşk dolu bakışları da kameralara yansıdı. Oğlu ile alışveriş yaparken bir mağazaya giren güzel manken fiyatları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

SADECE FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Çağla Şikel Etiler'de bulunan Akmerkez'de oğlu Kuzey ile alışverişe çıktı. Özel koleksiyonların bulunduğu bir ayakkabı mağazasına giren güzel manken mağazadaki ayakkabıların fotoğrafını çekti. Mağazadan eli boş çıkan Çağla Şikel gördüğü fiyatlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

cagla-sikel.jpg

200.000 TL'YE AYAKKABI MI OLUR?

Ayakkabı mağazasından eli boş çıkan güzel mankenin fiyatlar karşısındaki isyanı da herkese haklı dedirtti. Beğendiği ayakkabının fiyatının 200.000 TL olduğunu dile getiren Şikel, bir ayakkabı için bu fiyatı vermeyeceğini vurguladı. Ayakkabının fotoğrafını çekerek Amerika'daki arkadaşına attığını dile getiren Çağla Şikel, Amerika'da uygun fiyata bulması durumunda ayakkabıyı alacağını söyledi.

cagla-sikel-ayakkabi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN