Çağla Şikel'in gerçek yaşı ortaya çıktı! Herkese 44 demişti

Çağla Şikel'in gerçek yaşı ortaya çıktı! Herkese 44 demişti

Ünlü model Çağla Şikel, yaşına rağmen fit fiziği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Spor ve sağlıklı beslenme ile yaşıtlarına taş çıkaran Şikel'in gerçek yaşı ortaya çıktı. 44 yaşındaki Çağla Şikel bakın kaç yaşındaymış?

Modelliği kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Çağla Şikel (44) yaşına rağmen genç kızlarla adeta yarışıyor. Güzel manken fiziğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü modelin 44 yaşında olduğunu duyan inanmazken bir gerçek daha ortaya çıktı. Asıl yaşını duyan "Yok artık" dedi.

caglasikel.jpg

ÇAĞLA ŞİKEL'İN GERÇEK YAŞINI DUYAN İNANAMADI

Emre Altuğ ile bir döneme evli olan ve Güney ile Kuzey adında iki oğlu olan Çağla Şikel, 2 çocuğa rağmen fiziğini korumayı başardı.

caglasikelkimdir.jpg

ŞİKEL'E AŞK DA YARADI

Türkiye'nin en başarılı modelleri arasında yer alan Şikel, Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra ilk kez sevgilisi Avukat Nail Gönenli ile görüntülenmişti.

sikelcagla.jpg

SAĞLIKLI BESLENMENİN SONUCU:ÇAĞLA ŞİKEL

Aşkını gizlemeyen Çağla Şikel meğer yaşını gizlemiş.

caglasikelsevgilisi.jpg

44 yaşındaki 2 çocuk annesi Şikel, kendisine gözü gibi bakmasının meyvesini adeta topladı. Ünlü modelin biyolojik vücut yaşı 24 çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN