Çağlar Ertuğrul’dan yıllar sonra büyük itiraf! Meğer bu yüzden Teşkilat'a veda etmiş…

Çağlar Ertuğrul’dan yıllar sonra büyük itiraf! Meğer bu yüzden Teşkilat'a veda etmiş…

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat ilk sezonda farklı isimlere yer verirken dizinin baş kahramanı Çağlar Ertuğrul'da diziye veda eden kadroda yer alıyor. MİT’i konu alan dizide Serdar karakterini hayat veren Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılış nedeni ise gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu her şeyi itiraf etti. İşte Çağlar Ertuğrul'un diziye veda nedeni…

da pek çok farklı değişiklik oldu. İlk sezonda dizide Serdar karakterini hayat veren Çağlar Ertuğrul'un yıllar önce diziden ayrılış nedeni ise gündeme bomba gibi düştü. Diziden neden ayrıldığını yıllar sonra anlatan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de sunduğu programda her şeyi anlattı.

HER ŞEY EMPATİ’DE ORTAYA ÇIKTI

NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına konuk olan Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, 2 yıl önce başrolünde yer aldığı diziyi neden bıraktığını açıkladı.

teskilat-dizi.jpg

Diziye saha ajanı olarak katıldığını belirten Ertuğrul, o zamanlar çok hoş bir fikir olduğunu belirtti. Zaman içerisinde diziye aksiyon gerektikçe sık sık eline silah almak zorunda kaldığını belirten Ertuğrul, şu açıklamalarda bulundu:

“Serdar'la ilgili daha çok saha ajanı olması fikri benim çok hoşuma gitmişti. Eline çok nadir silah alacak birisiydi. Rol içinde rol fikri benim çok hoşuma gitmişti. Ama tabi aksiyonu daha fazla arttırmamız gerektiği için bazı yerlerde biz de çok fazla elimize silah alır olduk, çatışmaya çok fazla girer olduk. Ve ben günün sonunda sakatlanmış oldum.”

caglar-ertugrul-teskilat.jpg

HER ŞEY BURAYA KADAR

Çağlar Ertuğrul konuşmasının devamında Serdar'ın hikayesinin bitme sürecini detaylıca anlattı. Omzundan sakatlandığını belirten Ertuğrul, sabahın erken saatlerinde daha hastane açılmadan kendisi için hastaneye gittiğini dile getirdi. Fizik tedaviye gittiğini belirten Çağlar Ertuğrul bir noktadan sonra tabancayı kaldıramaz duruma geldiğini ve bu nedenle Serdar'ın hikayesinin de o noktada sonlandığını aktardı.

TEŞKİLAT SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Teşkilat dizisi Mayıs sonunda veya Haziran başında ekranlara veda edecek. Dizinin yeni sezonda Eylül başında yeniden ekrana gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN