Çakallarla Dans 6 vizyon tarihi belli oldu mu, ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 6 vizyon tarihi

Çakallarla Dans 6 vizyon tarihi belli oldu mu, ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 6 vizyon tarihi

2010 yılında ilk filmi izleyicilerle buluşan komedi yapımı Çakallarla Dans 6. serisi ile beyaz perdeye yer almaya bekliyor. Türk sinema tarihinin en uzun soluklu olarak devam eden serilerden olan Çakallarla Dans'ın yeni serisi ne zaman vizyona gireceği internet üzerinden araştırılmaktadır. Çakallarda Dans 6 ne zaman vizyona giriyor? Çakallarla Dans 6 hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı Çakallarla Dans 6 filminin yönetmen koltuğunda Murat Şeker yer almaktadır. Çekimleri yaz aylarında başlarken heyecanlı bekleyişte başladı. Filmin devamı olan 6. serisi için kollar sıvanırken vizyon tarihi de belli oldu.

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Sinema yapımlarından olan Çakallarla Dans izleyicilerin gönlünü kazanırken en son 5. serisi ile beyaz perde de yer aldı. Günümüzde Çakallarla Dans 6'nın çekimlerinin yapıldığı duyurusu gelirken izleyiciler filmin ne zaman vizyona gireceğini belirtti. Bunun üzerine Çakallarla Dans 6 filmi 2 Aralık tarihinde vizyona gireceği belirtildi.

Çakallarla Dans 6 Oyuncuları

Şevket Çoruh,

İlker Ayrık,

Timur Acar,

Murat Akkoyunlu,

Didem Balçın 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN