Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan dev memur alımı: Bu KPSS puanını alanlar dikkat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan dev memur alımı: Bu KPSS puanını alanlar dikkat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na 100 adet personel alınacak! 3 Şubat'ta yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara'daki Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 100 kişilik memur kadrosu alımı için 15 Şubat- 2 Mart 2023 tarihleri arasında başvuruların kabul edileceğini bildirdi. 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'DA 100 MEMUR ALIMI İLANI YAYIMLANMIŞTIR 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 3 Şubat 2023 tarihinde yayımlanan memur alım ilanına göre, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı bünyesine 100 kişilik memur alımı gerçekleştirilecek. Bakanlık 5 farklı Gruptan gerçekleştireceği memur alımında lisans mezunu adayların KPSS şartı ve diğer şartlar ile başvuru yapabilecekleri bilgileri haberde. 

 

ÇSB

 

PERSONELLER HANGİ KATEGORİLERDE İŞE ALINACAK?

İşin Yürütümü alanında görev yapmak üzere 70, İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden görev yapmak üzere 30 kişilik kadro ile alımlar Ankara'da bulunan Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında gerçekleştirilecek. İlanın özet şartları arasında KPSS ve Eğitim şartlarının aranması, adayların 1 Ocak 1988 ve sonrası doğum tarihine ve 35 yaş şartını sağlıyor olmaları gerekliliği ve İş Müfettişi Yardımcılığı Giriş Sınavına en fazla iki kere sınava girmiş olmak gibi kriterler bulunmaktadır. Adaylar 15 Şubat - 2 Mart 2023 tarihleri arasında ‘turkiye.gov.tr/vsg-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim’ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler. 

 

İŞE ALIMLARI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI YAPIYOR!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen memur alımı hakkında detayların yanı sıra özet şartlarının bilinmesi, başvuruların doğru şekilde yapılabilmesi adaylar için önemli konular arasında.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN