Camdaki Kız dizisinin tahtı sallantıda! O dizi reytinglerde gerilerden gelerek Camdaki Kızı yakaladı

Camdaki Kız dizisinin tahtı sallantıda! O dizi reytinglerde gerilerden gelerek Camdaki Kızı yakaladı

8 Nisan 2021 tarihinden beri Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Camdaki Kız " adlı dizi, perşembe akşamı AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Fakat bu başarıya rağmen başarı dizinin koltuğu sallanmaya başladı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Hande Ataizi, Burcu Biricik, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı 'Camdaki Kız' adlı dizinin tahtı sallantıya girdi.

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı dram türündeki son dönemin en başarılı yapımlarından 'Camdaki Kız' adlı dizinin tahtı sallantıya girdi.

Camdaki Kız'a sürpriz transfer: Arka Sokaklar'da oynuyordu

PERŞEMBE AKŞAMINI ZİRVEDE TAMAMLADI

Perşembe akşamında 54'üncü bölümüyle izleyiciyle buluşan başarılı dizi, AB kategorisinde perşembe akşamının en çok izlenen dizisi olmasına rağmen başarılı dizinin koltuğu sallanmaya başladı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın perşembe akşam yayınlanan 54’üncü bölümü heyecan dolu anlarıyla dikkat çekti. Geceyi AB kategorisinde birinci sırada kapatan dizinin koltuğu, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ertan Saban, Özge Özberk, Attila Olgaç ve Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'nın da rol aldığı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' adlı dizi nedeniyle sallantıya girdi.

"HAYTA İSMAİL"'İ TRANSFER ETTİ

Başrolünde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın yer aldığı ve son olarak Hababam Sınıfı'nın efsane oyuncularından, Hayta İsmail rolünü canlandıran Ahmet Arıman'ı kadrosuna katan başarılı yapım, Perşembe akşamında ABC1 grubunda birincilik elde ederek dikkatleri çekti.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ekranlara geri dönüyor

"CAMDAKİ KIZ'IN KOLTUĞU SALLANTIDA"

İlk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram ve gençlik türündeki başarılı yapımın gösterdiği performans "Camdaki Kız'ın koltuğu sallantıda" şeklinde yorumlandı.

"GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ" DİZİSİNİN KONUSU

Derya, yıllar önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaparken tanıştığı Sadi Payaslı ile büyük aşk yaşarken, Payaslı'nın bir veda mektubu bırakarak sırra kadem basmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşamış bir kadın. Sadi Payaslı ile yeniden yollarının kesişmesi ise yıllardır gizlenen sırların ortaya dökülmesine neden olacak! Sadi Payaslı ise asla unutamadığı sevgilisi Derya'yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek.

Kirli geçmişini ardında bırakıp polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi'nde tanıştığı, yolu ıslahevinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş gencin çarpıcı hikayesini anlatacak dizi için geri sayım sürüyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi | Show TV

"CAMDAKİ KIZ" DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

6045c58debc83001881786dd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN