Camdaki Kız şimdi yandı! RTÜK son uyarısını yaptı: O sahneler yüzünden her an yayından kaldırılabilir!

Camdaki Kız şimdi yandı! RTÜK son uyarısını yaptı: O sahneler yüzünden her an yayından kaldırılabilir!

Bu son açıklama ile birlikte RTÜK, yayıncıların ve yapımcıların yayınladıkları içeriklerde dikkatli olmaları gerektiğini ve RTÜK'ün uyarılarını dikkate almalarının önemini bir kez daha vurguladı detaylar haberimizde !!

RTÜK Başkanı: Camdaki Kız dizisiyle ilgili uyarıları dikkate almayan yapımları daha yakından takip edeceğiz

RTÜK, CAMDAKİ KIZ DİZİSİYLE İLGİLİ VATANDAŞLARIN TEPKİLERİNİ DİKKATE ALIYOR VE DENETİM FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, dizinin yayıncısının ve diğer yapımların RTÜK'ün uyarılarını dikkate almaması nedeniyle daha yakından takip edileceklerini belirtti. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık" dedi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız dizisi, RTÜK tarafından eleştirilen içerikleri ve konuları nedeniyle dikkat çekmişti. RTÜK, diziyle ilgili olarak yapmış olduğu uyarıları dikkate almamakla suçladığı yayıncıyı daha yakından takip etmeye başladığını açıkladı.

camdaki kız

Bu açıklama ile birlikte RTÜK, yayıncıların ve yapımcıların yayınladıkları içeriklerde dikkatli olmaları gerektiğini ve RTÜK'ün uyarılarını dikkate almallarının önemini vurguladı. Ayrıca, RTÜK Başkanı Şahin, vatandaşların da yoğun tepkilerini çeken bu diziyle ilgili olarak, RTÜK'ün vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak hareket ettiğini ve bu konuda takip ve denetim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Camdaki Kız dizisi, yayınlandığı dönemde birçok eleştiri almıştı. İçeriğinde cinsel içerik, şiddet ve sosyal tabuların işlenmesi gibi konular yer alıyordu. RTÜK'ün yaptığı uyarılar sonrası dizi yayınlandığı saatteki reytingleri azalmış ve dizi yayını sonlandırılmıştı.

Bu son açıklama ile birlikte RTÜK, yayıncıların ve yapımcıların yayınladıkları içeriklerde dikkatli olmaları gerektiğini ve RTÜK'ün uyarılarını dikkate almalarının önemini bir kez daha vurguladı. Aynı zamanda, RTÜK vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak hareket ettiğini ve bu konuda takip ve denetim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN