Can Yaman muhabirlere isyan etti: Hani ben İtalya’nın yıldızıydım

Can Yaman muhabirlere isyan etti: Hani ben İtalya’nın yıldızıydım

İtalya’da yaşayan oyuncu Can Yaman, İstanbul’da restoran çıkışı muhabirlere konuşmadığı için kendisine tepki gösterilmesi üzerine, geçen yıl muhabirler tarafından protesto edildiğini hatırlattı. Yaman, muhabirler için "Hani kameraları indirip beni artık çekmeyi bırakmıştınız, hani ben İtalya’nın yıldızıydım. E nerden çıktınız yine?" dedi.

Kariyerine İtalya’da devam eden ve orada “Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman, dün akşam annesinin de aralarında olduğu yakınlarıyla birlikte bir restoranda yemek yedi. Zaman zaman sessiz sedasız İstanbul’a gelen ve ailesiyle hasret gideren oyuncu, bu kez kameralara takıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; muhabirlere konuşmamayı seçen oyuncu, bu nedenle hakkında yapılan bazı olumsuz yorumları ise tiye aldı.

'KENDİ SİRKİNİZDE İYİ OYUNLAR'

Önceki yıl Disney’in davetinde muhabirlerin kendisini protesto ederek çekmemelerini hatırlatan oyuncu, sosyal medyadan şunları yazdı:

“Bodyguardlarım(!) ve ben huzurlu İstanbul seyahatimiz. Can Yaman bildiğiniz gibi… Hani kameraları indirip beni artık çekmeyi bırakmıştınız, hani ben İtalya’nın yıldızıydım. E nerden çıktınız yine? Oh be çekmeyecekler diye biz de arada bir ona güvenip rahat rahat geziyorduk. Şimdiden söylüyorum, bundan sonra da konuşmayacağım. Olaylı bir gecem yok, tek olay sizlersiniz, rahatsızlık veren de sizlersiniz, şov yapan da…

Ben kendi aile ortamımda gayet keyifli ve huzurluyum, geçip arabama biniyorum.. Siz insanların gözüne ışıkları sokup yürümelerini engellediğiniz için size durup konuşulmadığında itildiğinizi kakıldığınızı terslendiğinizi düşünüyorsunuz, öyle bir şey de yok. Sadece huzur kaçıyorsunuz. Konuşmayı tercih etmiyorum ve gerekli bulmuyorum o kadar. Olay da yok skandal da… Bana müsaade, kendi sirkinizde size iyi oyunlar…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN